Search

Θριαμβευτικό φινάλε στην κανονική διάρκεια για τον ΑΟΞ που κέρδισε με μπαλάρα την Παναχαϊκή!

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε όλο το ματς ο ΑΟΞ πέτυχε την πιο ευρεία νίκη του στο πρωτάθλημα και κέρδισε με 4-0 την Παναχαϊκή και μπαίνει ως δεύτερη στα Play Off, χάρις τα τέρματα των τοπ σκόρερ της Καπνίδη(2),  Τάτου και Μικελτάτζε

Η ομάδα της Θράκης διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 12 ματς, όντας η μόνη ομάδα χωρίς ήττα σε όλο το δεύτερο γύρο, και μπαίνει με τους καλύτερους οιωνούς στα Play Off έχοντας 41 βαθμούς με 11 νίκες, 8 ισοπαλίες και 3 ήττες και μετά την ισοπαλία του Ιωνικού με τα Χανιά με απόσταση 6 βαθμών απο την κορυφή. Πλέον άπαντες στην Ξάνθη στρέφουν την προσοχή τους στο πρώτο παιχνίδι των Play Off την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου στα Πηγάδια με τα Χανιά

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας) με α’ βοηθό τον κ. Κουφό (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Τυριακίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον κ. Γιουμαντζίδη (ΕΠΣ Πέλλας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Τσαμούρης (61’ Τζούρμαν), Παπάζογλου Τ. (78’ Παντελιάδης), Δημούτσος (70’ Τεσίγια), Μπριλάντε, Βόλτερς, Σιατραβάνης, Τάτος (61’ Θυμιάνης), Καπνίδης (70’ Παπάζογλου Θ.), Μικελτάτζε.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης (71’ Κόκας), Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Μπρους (60’ Σταμόπουλος), Γιούσης, Μουστακόπουλος (30’ λ.τρ. Αργυρόπουλος), Αραβίδης, Κουσκουνάς (60’ Μπάτροβιτς), Μασούρας (71’ Τσερούτι).

Share it

Μία Απάντηση