Search

Πρεμιέρα με Χανιά και φινάλε με Λεβαδειακό η Ξάνθη! Το πλήρες πρόγραμμα των Play Off

Με τον ΑΟΞ να πετυχαίνει επιβλητική νίκη επί της Παναχαϊκής(δείτε ΕΔΩ) και να ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια στην δεύτερη θέση και στο -6 απο τον Ιωνικό(δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία) έπεσε η αυλαία του Α’ γύρου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Πλέον όλα τα φώτα στρέφονται στα Play Off εκεί οπού αναμένεται μεγάλη μάχη μεταξύ των 6 κορυφαίων της κατηγορίας, με στόχο την πρώτη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο αλλα και την 2η που οδηγεί σε μπαράζ, η μπορεί και απευθείας άνοδο ανάλογα με τα δεδομένα της αναδιάρθρωσης. Ο Ιωνικός σαφώς μπαίνει με πλεονέκτημα όντας στο +6 απο Ξάνθη και Λεβαδειακό που μάλιστα θα τους φιλοξενήσει στη Νίκαια, όπως και τον Εργοτέλη, τους οποίους πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως στην κανονική διάρκεια δεν μπόρεσε να κερδίσει κανένα εκ των τριών στην έδρα του.

Η Ξάνθη με ανεβασμένη ψυχολογία θα κληθεί να υποδεχθεί τους Χανιά, Εργοτέλη και Λεβαδειακό και να αγωνιστεί σε Ρόδο και Νίκαια. Τρία εντός θα δώσει και ο Λεβαδειακός ενώ οι Εργοτέλης, Χανιά και Διαγόρας θα δώσουν 2 εντός και 3 εκτός.

Η αρχή των Play Off γίνεται την Μεγάλη Τετάρτη 28 Απριλίου, ενώ εν συνεχεία θα γίνουν παιχνίδια την Τετάρτη 5 Μαίου, την Κυριακή 9 Μαίου, την Κυριακή 16 Μαίου και το φινάλε θα γίνει την Τετάρτη 19 Μαίου.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Μεγάλη Τετάρτη 28/04)
Ιωνικός – Λεβαδειακός
Ξάνθη- Χανιά
Εργοτέλης – Διαγόρας

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Τετάρτη 05/05)
Χανιά – Ιωνικός
Διαγόρας – Ξάνθη
Λεβαδειακός – Εργοτέλης

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Κυριακή 09/05)
Ιωνικός – Ξάνθη
Λεβαδειακός – Διαγόρας
Εργοτέλης – Χανιά

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Κυριακή 16/05)
Διαγόρας – Ιωνικός
Ξάνθη – Εργοτέλης
Λεβαδειακός – Χανιά

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Τετάρτη 19/05)
Ιωνικός – Εργοτέλης
Ξάνθη – Λεβαδειακός
Χανιά – Διαγόρας

Share it