Search

Μεταγραφικό φινάλε με Χρήστο Κιοσέογλου απο τον Ορφέα Ξάνθης!

Στην ολοκλήρωση της 9ης και τελευταίας μεταγραφή του προχώρησε στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου ο Ορφέας Ξάνθης, που έντυσε στα “κιτρινόμαυρα” τον Ημαθιώτη επιθετικό Χρήστο Κιοσέογλου.

Ο 19χρονος (13/6/2001) Κιοσέογλου κατάγεται απο την Ημαθία και βρίσκεται στην Ξάνθη οπού πραγματοποιεί την στρατιωτική του θητεία, με την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή να του δίνει την ευκαιρία να συνδυάσει την θητεία του με αυτό που αγαπά να παίζει ποδόσφαιρο. Ο Κιοσέογλου αγωνίζεται στην θέση της επίθεσης και μετά απο μια εντυπωσιακή σεζόν στην Θύελλα Σταυρού, όπου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Α2 Ημαθίας με 16 γκολ, πήρε μεταγραφή για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων  με τον οποίο αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική, ενώ πέρα απο αυτές τις δύο ομάδες αγωνίστηκε επίσης και με την φανέλα της ΑΕΚ Καμποχωρίου.

Αυτή είναι και η τελευταία μεταγραφή για τον Ορφέα Ξάνθης που θυμίζουμε πως έχει αποκτήσει επίσης τους Χαράλαμπο ΘεοδωρίδηΜιχάλη Κυριακού, Σλάβικ ΑλεξανιάνΘανάση ΙωαννίδηΓιώργο ΝτρενογιάννηΙορδάνη Κιολείδη, Πέτρο Γκασιμπαγιαζίδη και Γιάννη Ζαγναφέρη

Share it