Search

Pre Game: Συνέχεια με την 6η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Μετά το… ξεμούδιασμα της προηγούμενης αγωνιστικής με την επανεκκίνησης του πρωταθλήματος έπειτα από 5 μήνες, η Γ’ Εθνική και συγκεκριμένα ο 1ος όμιλος συνεχίζεται με την 6η αγωνιστική.

Αναφορικά με τις ομάδες της Θράκης, ξεχωρίζει το ντέρμπι Άρης Αβάτου (δείτε την αποστολή του εδώ) – Ελπίδα Σαπών (δείτε την αποστολή της εδώ). Η Αναγέννηση Θαλασσιάς (δείτε την αποστολή της εδώ) έχει δύσκολο έργο καθώς υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ ή τρίτη ομάδα της Ξάνθης, ο Ορφέας, δεν αγωνίζεται και παίρνει 3 βαθμούς άνευ αγώνα καθώς βάσει προγράμματος θα αντιμετώπιζε την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Οι ομάδες του Έβρου αγωνίζονται στην έδρα τους για πρώτη φορά μετά από 5 μήνες. Η Αλεξανδρούπολη (δείτε την αποστολή της εδώ) φιλοξενεί τον Εθνικό Σοχού που έρχεται από την ήττα κόντρα στον Πανδραμαϊκό και η ΑΕ Διδυμοτείχου (δείτε την αποστολή της εδώ) τον Μ.Α. Ορφανίου που στην προηγούμενη στροφή αναδείχθηκε ισόπαλος με την ΑΕ Ευόσμου.

Στα υπόλοιπα ματς ο Αετός Οφρυνίου υποδέχεται την ΑΕ Αμπελοκήπων, ο Πανδραμαϊκός τον Εύοσμο και στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής ο Νέστος Χρυσούπολης τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Δείτε το πρόγραμμα και όλους τους ορισμούς των διαιτητών των αναμετρήσεων ΕΔΩ.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής και την βαθμολογία ΕΔΩ.

Share it