Search

Photos: Μοιράστηκαν βαθμούς Άβατο και Σάπες, βαθιά ανάσα για Ελπίδα ψάχνει αντίδραση ο Άρης!

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Άρης Αβάτου και Ελπίδα Σαπών στο γήπεδο του ΑΟΞ, αποτέλεσμα που κρατά χαμηλά τον Άρη που ψάχνει αντίδραση ενώ απο την άλλη δείχνει την βελτίωση της Ελπίδας που πήρε νέα βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς ήταν ένα πολύ δυνατό ντέρμπι με αρκετές μονομαχίες αλλά ελάχιστες φάσεις μπροστά απο τις δύο εστίες. Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με αμφότερες να έχουν τις στιγμές τους, με τους φιλοξενούμενους πιο απειλητικούς με σημαντικότερη στιγμή το σουτ του Βάσκου στο 22′ μετά απο ωραίο σλάλομ, ενώ απο την πλευρά των γηπεδούχων είχαν το ακυρωθέν γκολ του Γιάννη Χριστοφορίδη στο 21′ με κεφαλιά και υπόδειξη πως ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο με ελάχιστες καλές στιγμές, και τον Άρη Αβάτου να δείχνει πως θέλει αλλά να μην μπορεί να βρει τον τρόπο να απειλήσει την εστία του Νταφόπουλου πέρα απο το σουτ του Ζωσιμίδη στο 83′. Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, με την εικόνα των παικτών να δείχνει και τα συναισθήματα απο την μια χαρά και ικανοποίηση στις τάξεις της Ελπίδας και απο την άλλη απογοήτευση στους παίκτες του Άρη.

Για την ομάδα του Αλέξη Ξανθόπουλου ήδη έχουν στρέψει την προσοχή τους στα δύο συνεχόμενα πολύ σημαντικά ματς με Μέγα Αλέξανδρο στο Ορφάνι και Πανδραμαϊκο στο ΑΟΞ παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά για την συνέχεια. Απο την άλλη η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΔ έδειξε και κόντρα στο Άβατο πως έχει μπει αποφασισμένη να καταφέρει τον μεγάλο στόχο της παραμονής και άπαντες στους “πράσινους” έχουν στρέψει την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι με τον Αετό στο Οφρύνιο την Μεγάλη Τετάρτη καθώς την Κυριακή η ομάδα των Σαπών θα έχει ξεκούραση και νίκη άνευ αγώνα επί της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα του Κωστούλα (Άρτας) και των βοηθών του Κυριαζή (Θεσσαλίας) και Κολιπέτρο(Έβρου)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζηπαπάς, Καρίπογλου, Μίλλερ(74′ Ευαγγέλου), Κουτσούμπας, Χριστοφορίδης, Ζωσιμίδης, Βαλαβάνης, Γκουτσίδης(56′ Κοτόπουλος), Τσάπαρης(60′ Σαρηγιαννίδης), Τζ. Μπουλούτ(56′ Μολώνης)

ΕΛΠΙΣ ΣΑΠΩΝ(Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Φούντας, Κωσταρέλης, Σιδηρόπουλος, Μεμέτ Εμρέ(69′ Πασχάλης), Βάσκος, Μπόζης(60′ Τριαντόπουλος), Τοπαλι(79′ Σίψας), Ρομπέρ

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα μέσα απο τον φακο του Sportsaddict ΕΔΩ

http://

Share it