Search

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΔ κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου!

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσε η ΑΕ Διδυμοτείχου επικρατώντας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής 2-0 εντός έδρας του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Μέγας είχε 7 βαθμούς περισσότερους αλλά αυτό δεν μέτρησε καθόλου στο παιχνίδι με την ΑΕΔ να παίρνει μία δίκαιη νίκη, αφήνοντας πίσω την ήττα στις Σάπες και τα όσα έγιναν εκεί.

Το πρώτο του τέρμα με την πράσινη φανέλα πέτυχε ο Γιώργος Λίτσκας. Στο 22′ μετά από υπέροχη σέντρα του Θάνου, ο 26χρονος επιθετικός έκανε το 1-0 με κεφαλιά. Στο 84′ ο Παντελίδης θα διαμορφώσει το τελικό 2-0. Μετά από φάουλ που κέρδισε ο Γκαϊδατζής έξω από την περιοχή, ο αριστερός μπακ των Εβριτών με πανέμορφη εκτέλεση θα στείλει τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας.

Το ντεμπούτο τους με την ΑΕΔ έκαναν οι Μανίκος, Σιδηρόπουλος και Γιαννιώτης. Πλέον η ομάδα της Θράκης έχει 6 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 10η θέση με Νέστο, Εύοσμο και Σοχό.

Σύνθεση ΑΕ Διδυμοτείχου (Μαυράκης): Κυριακίδης, Παντελίδης, Θάνος, Γκιντίδης, Σιδηρόπουλος, Σταματόπουλος, Βαγγέλοβ, Βαρσαμίδης (82′ Μανίκος), Παπούδης (77′ Γκασίδης), Λίτσκας (82′ Γκαϊδατζής), Γιαννόπουλος (66′ Γιαννιώτης).

Διαιτητής: Λάπατας (Θράκης) – Βοηθοί: Γκιόση, Καρακασίδης (Θράκης)

Share it