Search

«Μπάγιο» ψυχάρα για πάντα ΑΟΞΑΡΑ! Δέκα χρόνια απο τον άδικο χαμό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι

Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια απο εκείνη την μαύρη μέρα της Μεγάλης Δευτέρας 18 Απριλίου του 2011 όταν νωρίς το πρωί έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση του χαμού του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή της Ξάνθης Ολουμπάγιο Αντεφέμι.

Ο ΑΟΞ έχασε τότε, έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, ένα χαμογελαστό παιδί και ταυτόχρονα έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή, ο οποίος φόρεσε την φανέλα για μία χρονιά. Ο 25χρονος τότε “Μπάγιο” ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα της Νιγηρίας ενώ είχε ενσωματωθεί στην ξανθιώτικη ποδοσφαιρική οικογένεια το καλοκαίρι του 2010, προερχόμενος από την γαλλική Μπουλόν. Δεν ήταν μόνο οι 24 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα και τα δύο γκολ που είχε πετύχει, αλλά και ο εξαιρετικός χαρακτήρας του. Ένας άνθρωπος με προσωπικότητα, χιούμορ, πυγμή, όρεξη και διάθεση για να πετύχει, ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τόσο άδοξα στην Εγνατία οδό εκείνο το τραγικό πρωινό και ενώ κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει στη Νιγηρία για να παντρευτεί την αγαπημένη του.

Μάλιστα η ομάδα της Ξάνθης θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του είναι ανάμεσα στους παίκτες που η παρουσία του κοσμεί τα αποδυτήρια της ομάδας συνοδευόμενη απο την φράση “Ένας απο εμάς”.

Ο ΑΟΞ βέβαια και σήμερα, ανήμερα της θλιβερής επετείου, δεν ξέχασε τον πρώην ποδοσφαιριστή του:

 

Share it