Search

Εντός έδρας ήττα «σοκ» από τον Εθνικό Σοχού για την Αλεξανδρούπολη

Μία απρόσμενη ήττα με 3-0 γνώρισε στην έδρα της από τον Εθνικό Σοχού στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η Αλεξανδρούπολη.

Η ομάδα του Έβρου μετά την πολύ καλή εμφάνιση στους Αμπελόκηπους κόντρα στον Ηρακλή την προηγούμενη Κυριακή, δεν είχε ανάλογη παρουσία σήμερα και γνώρισε 2η σερί ήττα. Ο Ουσταμπασίδης που στερήθηκε των υπηρεσιών των Λίτσιου, Σωτηράκη στην άμυνα και Αμπραχαμιάν στο κέντρο, παρέταξε την ομάδα του με ένα 4-2-3-1. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Καρακασίδης έχοντας Τρανόπουλο, Θεμελή στις πτέρυγες της επίθεσης και Μαλτέζο πίσω του.

Με αυτό το σχήμα οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν στο πρώτο μέρος και από λάθος πάσα του Μπαρμπαγιάννη, ο Θεοδωρίδης πήρε την μπάλα, «κρέμασε» τον Κωνσταντίνου και άνοιξε το σκορ στο 35′ για την ομάδα της Μακεδονίας. Δύο λεπτά αργότερα, πριν καλά καλά καταλάβει πως έγινε το 0-1, η Αλεξ/πολη θα δεχθεί και δεύτερο τέρμα, με τον Θεοδωρίδη να γίνεται ο δημιουργός αυτή τη φορά και με ωραία κάθετη μπαλιά να βρίσκει τον Ιωαννίδη που με πλασέ έγραψε το 0-2. Στο 42′ οι Θρακιώτες απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι όταν μετά από κόρνερ του Μαυρομάτη, ο Πεταλωτής θα πάρει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο κόουτς της Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιήσει τρεις αλλαγές στην προσπάθεια του να βοηθήσει την ομάδα του. Γκαϊδατζής, Κομεσίδης και Χριστοφορίδης πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους Θεμελή, Μαλτέζο και Μπαρμπαγιάννη να αποχωρούν. Η Αλεξ/πολη συνέχιζε να παίζει με τον Καρακασίδη στην κορυφή, ενώ ο Γκαϊδατζής πήγε δεξιά. Κατά την διάρκεια του β’ μέρους αυτό άλλαξε με τον Γκαϊδατζή να περνάει στην κορυφή, ωστόσο ούτε έτσι κατάφερε η ομάδα του Έβρου να σκοράρει. Στο 54′ ο Αχαλινόπουλος θα πιάσει ένα ωραίο σουτ από πλευράς φιλοξενούμενων, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 72′ ο Τρανόπουλος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση να μειώσει. Στο 78′ ο Κωνσταντίνου με ωραία απόκρουση μετά από σουτ των αντιπάλων θα απομακρύνει σε κόρνερ λέγοντας όχι σε ένα τρίτο γκολ, το οποίο όμως θα έρθει 4 λεπτά μετά. Στο 82′ δεύτερη ασίστ στο ματς από τον Θεοδωρίδη, πάσα για τον Κουκουρίγκος που είχε περάσει ως αλλαγή και 0-3 για τον Σοχό. Στο 87′ ο Κώστας Πατσιώρας θα εκτελέσει ένα φάουλ από μακρινή απόσταση και ο γκολκίπερ Καραβελίδης θα μπλοκάρει.

Μετά από αυτή την ήττα η Αλεξανδρούπολη είναι 6η ισοβαθμώντας στους 9 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ ο Σοχός έχει 6 πόντους ισοβαθμώντας στην 10η θέση με Χρυσούπολη, ΑΕΔ και Εύοσμο.

Συνθέσεις:

Αλεξανδρούπολη FC (Ουσταμπασίδης): Κωνσταντίνου, Ζώτος, Μαυρομάτης, Πεταλωτής, Μπαρμπαγιάννης (46′ Κομεσίδης), Πατσιώρας Κ., Πατσιώρας Α. (74′ Ρουμπιές), Θεμελής (46′ Χριστοφορίδης), Καρακασίδης, Μαλτέζος (46′ Γκαϊδατζής), Τρανόπουλος.

Εθνικός Σοχού (Παγώνης): Καραβελίδης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Αντωνιάδης, Σάββας, Στεφανίδης, Αχαλινόπουλος, Κουτσιβαγγέλης, Ιωαννίδης (71′ Κουκουρίγκος), Νικολίτσας, Θεοδωρίδης (85′ Ταχματζίδης).

Διαιτητής: Δρακίδης (Ξάνθης) – Βοηθοί: Χρυσέλης, Φεράτογλου (Ξάνθης)

Share it