Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το ΟΦ Ιεράπετρας-Ξάνθη!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι!

Εικοστή πρώτη (21η) αγωνιστική στη Super League 2 σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου, με την Ξάνθη να φιλοξενείται από τον ΟΦ Ιεράπετρας. Το SportsAddict.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβούν στη σημερινή αναμέτρηση. Το LIVE συντονίζει ο Κώστας Νασούδης.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, με τα τελευταία νέα, την προϊστορία και τις αποστολές των δύο ομάδων, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Την περασμένη Κυριακή για την 20η αγωνιστική, η Ξάνθη επικράτησε 2-0 του Διαγόρα Ρόδου (θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα, ΕΔΩ το photostory του ματς και ΕΔΩ τα highlights της αναμέτρησης), ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας ηττήθηκε με 4-0 από τον Εργοτέλη.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία της Super League 2 EΔΩ.

14:02 Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Μανουσάκης, Πριονάς, Χατζητερζόγλου, Περδίκης, Αρναούτογλου, Βογιατζής, Τσιλιγγίρης Γ., Τεγούσης, Μπαράτα, Φουάσης, Ντάλα Κόστα.
Αναπληρωματικοί: Αθανασόπουλος, Σμίλτος, Ντούνης, Χατζηπιρπιρίδης, Κούστα, Βουό, Καψάλης, Λεμονής, Χιντζίδης.

ΑΟ Ξάνθη (Τεννές): Ίζο, Βέρκερ, Πέτροβιτς, Τζούρμαν, Σιατραβάνης, Βόλτερς, Θυμιάνης, Έμπερτ, Ντίνας, Σχρόιγεν, Μικελτάτζε.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Τάτος, Τσαμούρης, Καπνίδης, Τεσίγια, Παπάζογλου Θ., Παντελιάδης, Έλιοτ, Μυστακίδης.

14:05 Απολύτως δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της περασμένης εβδομάδας ο Μπάμπης Τεννές. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:08 Οι φίλοι του ΑΟΞ ανέδειξε MVP της νίκης επί του Διαγόρα, τον Μπέκα Μικελτάτζε. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:10 Τρομερή κίνηση του Θανάση Παπάζογλου που στέκεται στο πλευρό της μίκρης Χάνα, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:12 Μεσοβδόμαδα διαβάσατε και το αφιέρωμα του SA για την ιστορική αναδρομή στην τροποποίηση του σήματος του ΑΟΞ με την πάροδο των χρόνων. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:15 Βρισκόμαστε δύο ματς πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος και η σέντρα στα Play-Off θα δωθεί την Μεγάλη Τετάρτη. (Θυμηθείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα και την δομή τους)

14:18 Από το σημερινό πρόγραμμα με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής, ξεχωρίζει το ντέρμπυ Λεβαδειακός-Ιωνικός, ενώ την ίδια ώρα διεξάγεται και το Διαγόρας Ρόδου-Τρίκαλα. (Θυμηθείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα της αγωνιστικής)

14:20 Πάμε να μπούμε πλέον για τα καλά σε κλίμα αγώνα, ξεκινώντας από τους γηπεδούχους οι οποίοι σήμερα δεν έχουν διαθέσιμους τον Γκίνη που συμπλήρωσε κάρτες και τον Ξανθιώτη Νεκτάριο Κοτόπουλο που είναι τραυματίας. Αντιθέτως στην βασική ενδεκάδα ξεκινάν οι άλλοι δύο Ξανθιώτες, Οκάν Χατζητερζόγλου και Γιώργος Τσιλιγγίρης.

14:25 Η Ξάνθη από την άλλη δεν έχει στη διάθεσή της τον τιμωρημένο Δημούτσο, και τους τραυματίες Παπάζογλου Τ., Γκαρσία, Μπριλάντε, Στάθη, Βασίλεφ και Αλή. Εκτός αποστολής από τους 21 που ταξίδεψαν στην Κρήτη έμεινε ο Κέλαβα.

14:30 Αυτή την ώρα έχει μαζευτεί αρκετός κόσμος σε ένα ύψωμα δίπλα από το Βουζουνεράκειο για να παρακολουθήσει το ματς, μιας που λόγω των αυστηρών μέτρων αλλά και των νέων εντολών της διοργανώτριας αρχής, δεν μπορεί να βρεθεί κανονικά στο γήπεδο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

14:35 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Περράκης της ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Βεργέτη της ΕΠΣ Αργολίδος και Μαλανδρή της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Τέταρτος είναι ο Κουκουράκης της ΕΠΣ Χανίων.

14:40 Με 4-3-3 παρατάσσονται οι γηπεδούχοι και με το άκρως επιθετικό 3-5-2 ο ΑΟΞ.

14:43 Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

14:44 Θυμηθείτε τις συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Μανουσάκης, Πριονάς, Χατζητερζόγλου, Περδίκης, Αρναούτογλου, Βογιατζής, Τσιλιγγίρης Γ., Τεγούσης, Μπαράτα, Φουάσης, Ντάλα Κόστα.
Αναπληρωματικοί: Αθανασόπουλος, Σμίλτος, Ντούνης, Χατζηπιρπιρίδης, Κούστα, Βουό, Καψάλης, Λεμονής, Χιντζίδης.

ΑΟ Ξάνθη (Τεννές): Ίζο, Βέρκερ, Πέτροβιτς, Τζούρμαν, Σιατραβάνης, Βόλτερς, Θυμιάνης, Έμπερτ, Ντίνας, Σχρόιγεν, Μικελτάτζε.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Τάτος, Τσαμούρης, Καπνίδης, Τεσίγια, Παπάζογλου Θ., Παντελιάδης, Έλιοτ, Μυστακίδης.

14:46 Σέντρα στο ματς!

1′ Να σημειωθεί πως πρεμιέρα κάνει σήμερα και η τρίτη, κιτρινόμαυρη, εμφάνιση του ΑΟΞ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

3′ Πρώτο σουτ στο ματς από τον Έμπερτ, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Μανουσάκης.

5′ Όσο για την ακριβή διάταξη του ΑΟΞ που αναφέραμε νωρίτερα, ο Βέρκερ είναι στο κέντρο της άμυνας, ο Τζούρμαν αριστερά και ο Πέτροβιτς δεξιά, Έμπερτ και Θυμιάνης τα δύο χαφ, δεξιά ο Σιατραβάνης, αριστερά ο Βόλτερς, με τον Ντίνα να βρίσκεται πίσω από τους δύο προωθημένους Σχρόιγεν και Μικελτάτζε.

7′ Ανοίγει το σκορ ο Λεβαδειακός στο 8′ με τέρμα του πρώην παίκτη της Ξάνθη, Λούκας Πολέτο. Λεβαδειακός-Ιωνικός 1-0.
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή: 1.Ιωνικός 43, 2.Λεβαδειακός 41, 3.Ξάνθη 36

10′ Πρώτη κάρτα στο ματς την οποία βλέπει ο Φουάσης για μαρκάρισμα στον Σιατραβάνη.

15′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη! Ο Βόλτερς συνέκλεινε από τα αριστερά, έκανε ένα συρτό σουτ και ο Μανουσάκης έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

17′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς και αυτή για παίκτη του ΟΦΙ και συγκεκριμένα στον Τεγούση για ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον Πέτροβιτς.

20′ Σουτ του Μικελτάτζε έκω από την περιοχή, καμιά ανησυχία για τον Μανουσάκη.

23′ Ξεπεράσαμε τα μισά του δευτέρου μέρους, με την Ξάνθη να έχει την υπεροχή, αλλά να μην έχει απειλήσει ουσιαστικά τα καρέ του ΟΦΙ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ράντι Βόλτερς που ως τώρα έχει καταγράψει την πιο αξιόλογη φάση του αγώνα, είχε να αγωνιστεί βασικός από τις 28 Φεβρουαρίου και το εκτός έδρας ματς με την Παναχαϊκή.

31′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη να ανοίξει το σκορ. Ο Βέρκερ έκανε την μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Έμπερτ έφυγε από ελεγχόμενη θέση, έκανε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι. Ο Μανουσάκης είχε βγει εκτός εστίας και ίσως μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά να ήταν αποτελεσματικότερη.

34′ Στον πάγκο της Ξάνθης υπάρχουν παίκτες που μπορούν να δώσουν περαιτέρω λύσεις και δεν αποκλείεται ο Μπάμπης Τεννές να προχωρήσει σε αλλαγές από την ανάπαυλα κιόλας. Μεταξύ των αναπληρωματικών και ο Ανδρέας Τάτος που σήμερα δεν ξεκίνησε.

35′ Είδε κίτρινη κάρτα και ο Αρναούτογλου για ένα μαρκάρισμα στον Σιατραβάνη.

36′ Αδύναμο μακρινό σουτ του Ντάλα Κόστα που δεν απείλησε καθόλου τον Ίζο. Δεν παύει ωστόσο να αποτελεί την πρώτη τελική των γηπεδούχων.

38′ Έχει ανοίξει το σκορ και ο Διαγόρας Ρόδου επί των Τρικάλων από το 29′ με τον Σμυρλή. Διαγόρας Ρόδου-Τρίκαλα 1-0.
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή: 6.Διαγόρας Ρόδου 30, 7.Παναχαϊκή 28, 8.Απόλλων Λάρισας 24, 9.Τρίκαλα 23

39′ Πρώτη κίτρινη και για παίκτη της Ξάνθης και συγκεκριμένα στον Βόλτερς.

44′ Φάουλ του Έμπερτ, κεφαλιά του Θυμιάνη, μπλόκαρε εύκολα ο Μανουσάκης.

45′ ΓΚΟΛ για τον ΟΦ Ιεράπετρας!

Ο Βογιατζής βγήκε στην επίθεση από τα δεξιά, ξεπέρασε τον Βόλτερς, η πάσα του προς τον Ντάλα Κόστα πέρασε εύκολα από τον Τζούρμαν και εκείνος με φοβερό φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-0.

45′ Ένα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις για το πρώτο μέρος.

15:32 Τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος. ΟΦ Ιεράπετρας-Ξάνθη 1-0.

15:35 Μετά από ένα πολύ μέτριο πρώτο μέρος η Ξάνθη όχι μόνο δεν απείλησε ορθολογικά την εστία του Μανουσάκη, αλλά δέχτηκε και γκολ στην μοναδική φορά που οι γηπεδούχοι απείλησαν τα καρέ της και μάλιστα σε ένα πολύ σημαντικό χρονικό σημείο. Η Ξάνθη πρέπει να αλλάξει άμεσα την εικόνα της, αν θέλει να φύγει με το διπλό από την Κρήτη.

15:40 Ημίχρονο και στα άλλα δύο ματς. Διαγόρας Ρόδου-Τρίκαλα 1-0, Λεβαδειακός-Ιωνικός 1-0.
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή: 1.Ιωνικός 43, 2.Λεβαδειακός 41, 3.Ξάνθη 35

15:42 Θυμίζουμε πως το ματς του πρώτου γύρου είχε λήξει με 2-1 υπέρ του ΑΟΞ, με ένα φοβερό γκολ του Τάτου στο 84′.

15:44 Η Ξάνθη πριν το σημερινό ματς ήταν αήττητη στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος με μόλις 2 γκολ παθητικό. Το σημερινό είναι το τρίτο.

15:45 Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο.

46′ Με δύο αλλαγές θα ξεκινήσει το δεύτερο μέρος για την Ξάνθη. Θανάσης Παπάζογλου και Καπνίδης παιρνούν στον αγώνα στις θέσεις των Πέτροβιτς και Ντίνα.

15:48 Σέντρα στο δεύτερο μέρος!

47′ Ρισκάρει πλέον ο Μπάμπης Τεννές που αλλάζει το σύστημά του σε 4-4-2 με τον Σιατραβάνη σε θέση δεξιού μπακ και τον Βόλτερς αριστερό οπισθοφύλακα. Θυμιάνης και Έμπερτ παραμένουν στον χώρο του κέντρου, ο Σχρόιγεν πάει δεξιά, ο Μικελτάτζε αριστερά και ο Παπάζογλου με τον Καπνίδη στην κορυφή.

48′ Επικίνδυνη στιγμή για τον ΟΦΙ. Σέντρα του Μπαράτα από τα δεξιά, ο Τεγούσης έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και ο Ίζο έπεσε και απόκρουσε στην δεξιά του γωνία, σώζοντας την Ξάνθη από ένα δεύτερο τέρμα.

51′ Απειλεί η Ξάνθη με τη σέντρα του Έμπερτ και το άτσαλο πλασέ του Τζούρμαν, που μπλόκαρε εύκολα ο Μανουσάκης.

56′ Διπλή αλλαγή για τον ΟΦΙ. Ο Χατζηπιρπιρίδης περνά στη θέση του Ντάλα Κόστα και ο Βουό σε αυτή του Μπαράτα.

57′ Διπλή αλλαγή και για τον ΑΟΞ. Μυστακίδης και Τεσίγια αντί των Θυμιάνη και Σχρόιγεν.

58′ Ισοφαρίζει ο Ιωνικός με τον Ματσούκα. Λεβαδειακός-Ιωνικός 1-1.
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή: 1.Ιωνικός 44, 2.Λεβαδειακός 39, 3.Ξάνθη 35

63′ Αυτή τη στιγμή η Ξάνθη έχει στον αγωνιστικό χώρο και τα 3 σέντερ φορ της, ήτοι Μικελτάτζε, Παπάζογλου και Καπνίδης, με τον πρώτο να αγωνίζεται ως δεξί χαφ.

66′ Τρίτη αλλαγή για τους γηπεδούχους με τον Καψάλη να αντικαθιστά τον Φουάση.

67′ Έχει πετύχει και δεύτερο γκολ ο Διαγόρας Ρόδου με τον Ντοριβάλ στο 63′. Διαγόρας Ρόδου-Τρίκαλα 2-0.

69′ Κόρνερ του Σιατραβάνη, ο Μικελτάτζε έκανε το γυριστό στην κίνηση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ χωρίς να απειλήσει.

70′ Τελευταίο εικοσάλεπτο στο ματς με την Ξάνθη να ψάχνει δύο γκολ για να φτάσει στην τρίτη της εκτός έδρας νίκη. 2-5-3 το ρεκόρ της ως τώρα.

74′ Τέταρτη και τελευταία αλλαγή για τον ΟΦΙ με τον Χιντζίδη να περνά στη θέση του τραυματία Αρναούτογλου.

75′ Επικίνδυνη στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Ίζο να διώχνει σε κόρνερ το φαλτσαριστό πλασέ του Καψάλη στην αριστερή γωνία.

79′ Σουτ του Σιατραβάνη μετά από φάση διαρκείας, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Μανουσάκης.

80′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!

Από το βολέ του Ίζο, ασυνεννοησία στην άμυνα του ΟΦΙ, ο Βογιατζής επιχείρησε να γυρίσει την μπάλα στον Μανουσάκη, ο Καπνίδης το κατάλαβε, έκλεψε και πλάσαρε σωστά για το 1-1.

81′ Κλείνει τις αλλαγές της και η Ξάνθη με τον Παντελιάδη να περνά στη θέση του Βόλτερς.

82′ Ο Ιωνικός έχει κάνει την ανατροπή και προηγείται από το 81′ με το γκολ του Μάναλη. Λεβαδειακός-Ιωνικός 1-2.
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή: 1.Ιωνικός 46, 2.Λεβαδειακός 38, 3.Ξάνθη 36

87′ Σέντρα του Παντελιάδη, ο Μυστακίδης δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε και η μπάλα κατέληξε άουτ.

88′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!

Τραγικό λάθος του Μανουσάκη που δεν απομάκρυνε έγκαιρα, ο Παπάζογλου πίεσε, έβαλε την κόντρα, η μπάλα κατέληξε στον Μικελτάτζε και εκείνος πλάσαρε σωστά για το 1-2.
Η βαθμολογία αυτή τη στιγμή: 1.Ιωνικός 46, 2.Ξάνθη 38, 3.Λεβαδειακός 38

90′ Συμπληρώσαμε την κανονική διάρκεια του ματς. Πέντε λεπτά θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

16:37 Τέλος στο ματς! ΟΦ Ιεράπετρας-Ξάνθη 1-2!

16:40 Η Ξάνθη μετά από ένα μεστό ματς, χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να φύγει με το διπλό από την Ιεράπετρα, χάρη σε δύο γκολ, που ουσιαστικά ήταν δώρο από τους γηπεδούχους. Η ουσία είναι πως η Ξάνθη πήρε τη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα του Λεβαδειακού, ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

16:45 Έληξαν και τα άλλα δύο ματς. Διαγόρας Ρόδου-Ιωνικός 2-0, Λεβαδειακός-Ιωνικός 1-2.

16:50 Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα.

17:23 Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League 2.

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! Καλό υπόλοιπο Σαββάτου!

Share it