Search

Με δύο διαφοροποιήσεις η 20μελής αποστολή της Ελπίδας Σαπών για το Θρακιώτικο ντέρμπυ με τον Άρη Αβάτου!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ελπίδας Σαπών για το Θρακιώτικο ντέρμπυ της 6ης αγωνιστικής με τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Βασίλης Χαριτόπουλος και απαρτίζεται από 20 παίκτες, υπάρχουν δύο διαφοροποιήσεις σχετικά με την αποστολή της περασμένης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα εκτός βρίσκονται ο τραυματίας Ζήκος, ο οποίος υπεβλήθη σε μαγνητική και η κατάστασή του θα επανακτιμηθεί από την Δευτέρα, ενώ εκτός 20αδας αυτή τη φορά έμεινε και ο νεαρός Τοπαλίδης. Στη θέση τους προστέθηκαν ο Βελιβασάκης, αλλά και ο Καλογρανάς, που συνιστά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Επίσης εκτός έμειναν για διάφορους λόγους οι Θωμάς, Κρικέλας, Μαλλές, Γεωργαντζάς, Κουτζής, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Πασσάς, Μεμέτ Χαμζά, Χαϊνάκης και Κουτεντάκης.

Αναλυτικά οι 20 της αποστολής της Ελπίδας Σαπών: Μαγδαληνός, Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Χαριτόπουλος Γ., Ζήκος, Τσορτανίδης, Κούτας, Σιψάς, Τριαντόπουλος, Φούντας, Τοπάλι, Βελιβασάκης, Μεμέτ Εμρέ, Παγώνης, Πασχάλης, Βάσκος, Μπόζης, Κωσταρέλης, Σιδηρόπουλος, Ρομπέρ, Καλογρανάς.

Share it