Search

Ανατρεπτικός ΑΟΞ που αγχώθηκε αλλά λυτρώθηκε στο φινάλε με Καπνίδη και Μικελτάτζε!

Τα χρειάστηκε στο Βουζουνεράκειο ο ΑΟΞ που βρέθηκε να κυνηγά το σκορ απο το φινάλε του πρώτου μέρους και το γκολ του Ντάλα Κόστα, αγχώθηκε αλλά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο δύο λάθη των γηπεδούχων και με τους Καπνίδη στο στο 80′ και Μικελτάτζε στο 88′ λυτρώθηκε πήρε το διπλό και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση.

Η ξανθιώτικη ομάδα έφτασε στην 3η εκτός έδρας νίκη της διευρύνοντας το αήττητο σερί της σε 10 παιχνίδια και φτάνοντας τους 38 βαθμούς. Πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Παναχαϊκή στα Πηγάδια.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΕΔΩ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Περράκης (ΕΠΣ Αθηνών) με α’  βοηθό τον Δημήτρη Βεργέτη (ΕΠΣ Αργολίδας), β’ βοηθό τον Θανάση Μαλανδρή (ΕΠΣ Χαλκιδικής), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Κουκουράκης (ΕΠΣ Χανίων).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Μανουσάκης, Περδίκης, Χατζητερζόγλου, Αρναούτογλου (74′ λ. τρ. Χιντζίδης), Βογιατζής, Φουάσης, Τεγούσης, Τσιλιγγίρης, Ντάλα Κόστα (56′ Χατζηπιρπιρίδης), Μπαράτα (56′ Βουό), Πριόνας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (46′ Καπνίδης), Τζούρμαν, Βέρκερ, Θυμιάνης (57′ Τεσίγια), Έμπερτ, Ντίνας (46′ Παπάζογλου Θ.), Βόλτερς (81′ Παντελιάδης), Σιατραβάνης, Σχρόιεν (57′ Μυστακίδης), Μικελτάτζε.

Share it