Search

Διπλή μεσοεπιθετική ενίσχυση με Γκασιμπαγιαζίδη και Κιολείδη για τον Ορφέα Ξάνθης!

Ενίσχυσης συνέχεια για τον Ορφέα Ξάνθης που ενισχύει δυναμικά την μεσοεπιθετική του γραμμή με δύο εξαιρετικές μεσοεπιθετικές επιλογές παικτών που ξεχώριζαν με την παρουσία τους στην ΕΠΣ Ξάνθης ενώ αμφότεροι έχουν αγωνιστεί και στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ.

Ο γεννημένος τον Οκτώβριο του 2000, Ιορδάνης Κιολείδης ξεκίνησε απο την Ακαδημία του ΑΠΟΞ ενώ οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ηρακλή Ζυγού κέντρισαν το ενδιαφέρον των ιθυνόντων της ΠΑΕ Ξάνθη που τον απέκτησαν το 2016. Ο Κιολείδης αγωνίστηκε αρχικά με την ομάδα Κ17 του συλλόγου οπού έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του πρωταθλήματος Κ17 της Super League χάνοντας την πρόκριση στον τελικό στα πέναλτι, ενώ αγωνίστηκε μια σεζόν και στην Κ19 του συλλόγου προτού πάρει μεταγραφή στην ομάδα Νέων του Άρη. Πέρσι ο υψηλόσωμος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε με την φανέλα του και τον Αχιλλέα Τριανδρίας ενώ το καλοκαίρι ενίσχυσε την προσπάθεια της Βιστωνίδας που έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης μέχρι την διακοπή

Ο γεννημένος στις 6 Μαρτίου του 2001, Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης ξεκίνησε απο την Ακαδημία του Ορφέα και ακολούθησε η παρουσία του σε αυτή της Βιστωνίδας για να έρθει μετά μια γεμάτη τετραετία στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ με πολύ καλές παρουσίες σε Κ17 και Κ19, το καλοκαίρι ήταν έτοιμος για το άλμα στο εξωτερικό ωστόσο η πανδημία τον υποχρέωσε να μείνει στην Ξάνθη και μετά τις αλλαγές στην Ελπίδα Γενισέας να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας, στην οποία Πρόεδρος ανέλαβε ο πατέρας του, για να βοηθήσει την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ανόδου. Ωστόσο η οριστική διακοπή των τοπικών άνοιξε τον δρόμο για να ντυθεί στα “κιτρινόμαυρα” του Ορφέα και έτσι να αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Δύο εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών που ενισχύουν και γεμίζουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ του πρωτοπόρου του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Ορφέα που μάλιστα μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να ολοκληρώσει ακόμα 2-3 κινήσεις.

Share it