Search

Κασαμπαλής: «Δεν ξέρω που θα είμαι του χρόνου, τώρα προέχει η Εθνική»

Τον απολογισμό για την χρονιά που ολοκληρώθηκε έκανε ο Σταύρος Κασαμπαλής.

Ο Εβρίτης πασαδόρος της Κηφισιάς τόνισε ότι ακόμα δεν είναι σίγουρο το που θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν, στην Κηφισιά ή στην ομάδα από όπου είναι δανεικός δηλαδή τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι η Εθνική ομάδα και η προετοιμασία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού, στην οποία και έχει κληθεί.

Αναλυτικά δήλωσε: «Ο τελικός απολογισμός θεωρώ ότι ήταν καλύτερος από αυτόν που θα περιμέναμε στην αρχή του πρωταθλήματος. Είμαστε χαρούμενοι, κάτι που βλέπω και στα πρόσωπα των συμπαικτών μου.

Προσωπικά ζω την ομάδα από τον Δεκέμβριο και σε αυτό το διάστημα διαπίστωσα ότι όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση. Έχουν υψηλούς στόχους για το μέλλον, όπως άλλωστε και εγώ. Ταιριάξαμε και για αυτό είχαμε μία επιτυχημένη χρονιά.

Στην Κηφισιά βρήκα χρόνο συμμετοχής, αισθάνθηκα χαρούμενος και βρήκα ξανά την αθλητική μου αυτοπεποίθηση. Ευχαριστώ τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και τη διοίκηση που με έκαναν να αισθανθώ μεγάλη οικειότητα από την πρώτη ημέρα”.

Όσον αφορά στην επόμενη ημέρα ο τόνισε: “Δεν έχω μιλήσει ακόμα ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με την Κηφισιά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είχαμε μία συζήτηση με τον κ. Ζαλμά. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια απόφαση για την επόμενη περίοδο. Από σήμερα προέχει η Εθνική μας ομάδα. Το μυαλό μου είναι εκεί και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Πιστεύω ότι έχουμε βατό όμιλο και μπορούμε να πάρουμε την 1η θέση στον προκριματικό όμιλο”.

Share it