Search

Έρχεται ξανά στην Αλεξανδρούπολη το Beetles Cup!

Στις αρχές Ιουνίου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης θα διεξαχθεί ο έκτος αγώνας της σειράς του παγκοσμίου κυπέλλου καλλιτεχνικής κολύμβησης της FINA.

Το 2018 το κύπελλο είχε πραγματοποιηθεί στο νησί της Σύρου και το 2019 είχε μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη. Το 2020 λόγω της πανδημίας και έτσι φέτος-εκτός απροόπτου- ο αγώνας θα επανέλθει στην πόλη της Θράκης 4 με 6 Ιουνίου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα αποτελέσει τον έκτο της σειράς με τον πρώτο να έχει διεξαχθεί 2021 Φεβρουαρίου στις ΗΠΑ μέσω διαδικτύου (virtual event). Ο δεύτερος ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο (10-11/04) στην Βουδαπέστη και ο τρίτος είναι προγραμματισμένος για τις 16-18 του μήνα στην Ρωσία. Το τέταρτο κύπελλο της Γαλλίας (23-25/04) ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού και το πέμπτο θα γίνει στα τέλη Μαΐου στον Καναδά (29-30/05).

Η ΚΟΕ είχε προτείνει στην παγκόσμια ομοσπονδία υγρού στίβου να αναλάβει και την οργάνωση του προ-Ολυμπιακού τουρνουά. Σύμφωνα όμως με τον επόμενο πρόεδρο της FINA Χουσάιν Αλ Μουσάλαμ ο οποίος επισκέφθηκε την χώρα μας, ανέφερε ότι το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Τότικο, όπως ήταν ήδη προγραμματισμένο. Αναμένονται να ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες καθώς ο αγώνας της Ολυμπιακής πρόκρισης έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές.

Πηγή: sportsfeed.gr

Share it