Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το Ξάνθη-Διαγόρας Ρόδου!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι!

Εικοστή (20η) αγωνιστική στη Super League 2 σήμερα Κυριακή 11 Απριλίου, με την Ξάνθη να υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου. Το SportsAddict.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβούν στη σημερινή αναμέτρηση. Το LIVE συντονίζει ο Κώστας Νασούδης.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, με τα τελευταία νέα, την προϊστορία και τις αποστολές των δύο ομάδων, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Την περασμένη Τετάρτη για την 19η αγωνιστική, η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τα Τρίκαλα (θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα), ενώ ο Διαγόρας Ρόδου αναδείχθηκε επίσης ισόπαλος 1-1 με τον Εργοτέλη.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία της Super League 2 EΔΩ.

14:03 Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Ξάνθη (Τεννές): Ίζο, Κέβιν, Μικελτάτζε, Τάτος, Πέτροβιτς, Σχρόιγεν, Τσαμούρης, Έμπερτ, Τζούρμαν, Μπριλάντε, Θυμιάνης.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Καπνίδης, Τεσίγια, Παπάζογλου Θ., Ντίνας, Παντελιάδης, Δημούτσος, Σιατραβάνης, Έλιοτ.

Διαγόρας Ρόδου (Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Χότζα, Μανωλάκης, Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Μπαστακός, Λινάρδος, Σμυρλής, Κονέ, Μασούρας, Αθανασίου.
Αναπληρωματικοί: Τσέλιος, Κοντοχρήστος, Αλάεζ, Γεωργίου, Τσιαντούλας, Νάτσης, Ντοριβάλ, Κάκκο, Δημητρούλας.

14:05 “Είμαστε αδικαιολόγητοι”, δήλωσε ο Γιώργος Μαραντάς, μετά την ισοπαλία της Ξάνθης στα Τρίκαλα. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:10 Απολαμβάνω να βρίσκομαι στην Ξάνθη, δήλωσε ο Πολ Ίζο στο AOX Q&A. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:15 Την 100στη εμφάνιση της καριέρας του πραγματοποίησε ο Κώστας Τσαμούρης στον αγώνα με τα Τρίκαλα. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:20 Τις ευχές της στην Βασίλισσα της Θράκης ενόψει της πρεμιέρας της Α’ Εθνικής γυναικών και στους Άρη Αβάτου, Ορφέα Ξάνθης και Αναγέννηση Θαλασσιάς ενόψει της επανέναρξης της Γ’ Εθνικής, έστειλε η ΠΑΕ Ξάνθη. (Θυμηθείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ)

14:21 Οι δύο ομάδες ήδη πραγματοποιούν το καθιερωμένο τους ζέσταμα.

14:25 Με τις νίκες του Ιωνικού και του Λεβαδειακού άνοιξε χθες η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League 2. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:30 Τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής κάνουν σέντρα στις 14:45. (Θυμηθείτε το μενού της αγωνιστικής και τις μεταδόσεις της ΕΡΤ ΕΔΩ)

14:34 Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ζέσταμά τους και αποχωρούν για τα αποδυτήρια.

14:35 Δεν υπολογίζει τον τραυματία Τάσο Παπάζογλου για το σημερινό ματς ο Μπάμπης Τεννές, ενώ για τον Διαγόρα απουσιάζουν οι Κωστούλας, Σανδραβέλης, Σελινιωτάκης και Αυγενικός.

14:37 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Κουκούλας της ΕΠΣ Λέσβου με βοηθούς τους Καλλή της ΕΠΣΑΝΑ και Αρμάκολα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Τέταρτος είναι ο Τσιάρας της ΕΠΣ Καβάλας.

14:40 Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο.

14:42 “Είναι στο χέρι μας να εκπληρώσουμε τον στόχο της ανόδου”, δήλωσε στην ΕΡΤ ο Σάκης Παπάζογλου λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

14:43 Θυμηθείτε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Ξάνθη (Τεννές): Ίζο, Κέβιν, Μικελτάτζε, Τάτος, Πέτροβιτς, Σχρόιγεν, Τσαμούρης, Έμπερτ, Τζούρμαν, Μπριλάντε, Θυμιάνης.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Καπνίδης, Τεσίγια, Παπάζογλου Θ., Ντίνας, Παντελιάδης, Δημούτσος, Σιατραβάνης, Έλιοτ.

Διαγόρας Ρόδου (Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Χότζα, Μανωλάκης, Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Μπαστακός, Λινάρδος, Σμυρλής, Κονέ, Μασούρας, Αθανασίου.
Αναπληρωματικοί: Τσέλιος, Κοντοχρήστος, Αλάεζ, Γεωργίου, Τσιαντούλας, Νάτσης, Ντοριβάλ, Κάκκο, Δημητρούλας.

14:44 Σέντρα στο παιχνίδι!

1′ Να σημειωθεί πως εκτός αποστολής για την Ξάνθη έχουν μείνει οι Βόλτερς, Μυστακίδης που αντιμετωπίζει ακόμα ενα μικροπρόβλημα τραυματισμού και Βέρκερ που έχει μια ενόχληση στο γόνατο!

2′ Με 3-5-2 παρατάσσεται η Ξάνθη με Πέτροβιτς, Τζούρμαν και Τσαμούρη στην άμυνα, Μπριλάντε και Θυμιάνη μπροστά τους, αριστερά τον Κέβιν, δεξιά τον Έμπερτ, τον Τάτο μπροστά από τα δύο χαφ και τους Σχρόιγεν και Μικελτάτζε στην κορυφή.

7′ Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά στο ματς.

13′ Αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Μπριλάντε φαίνεται να υποφέρει από τραυμτισμό στο δεξί γόνατο και ο Δημούτσος παίρνει τη θέση του. Η διατάξη της ομάδας παραμένει ως έχει.

15′ Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο στο ματς, χωρίς κάτι ιδιαίτερο ως τώρα και με αρκετές διακοπές στο 2′, το 12′ και πριν από λίγο με τον Θυμιάνη να μένει πεσμένος προσωρινά αφού δέχθηκε με δύναμη την μπάλα στο πρόσωπο.

17′ Ο Δημούτσος έβγαλε σε καλή θέση τον Μικελτάτζε έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Μπίντσης βγήκε και δεν βγήκε, ο Γεωργιανός επιχείρησε να τον κρεμάσει, όμως δεν τα κατάφερε και το πλασέ του πέρασε πολύ ψηλά άουτ.

23′ Ο Μικελτάτζε βρέθηκε από το πουθενά μέσα στην περιοχή του Διαγόρα, μετά από λάθος της άμυνας, μοίρασε παράλληλα στον Σχρόιγεν ο οποίος δεν έβαλε καλά το πόδι του και το κοντινό πλασέ από την μικρή περιοχή, έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Πρώτη κλασσική ευκαιρία στο ματς και είναι για τον ΑΟΞ.

25′ Στο γήπεδο βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Νέων, Νίκος Κεχαγιάς.

27′ Σουτ του Αθανασίου για τους φιλοξενούμενους, καμία ανησυχία για τον Ίζο. Είχε προηγηθεί στο 11′ και ένα σουτ του Κονέ που έφυγε απελπιστικά άουτ.

30′ Μισάωρο στο Xanthi Arena, με την Ξάνθη να έχει την υπεροχή, αλλά θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική στις μεταβιβάσεις της, κάτι που ισχύει βέβαια και για τους φιλοξενούμενους. Ο Διαγόρας προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα, ωστόσο δεν μπορεί να πατήσει περιοχή. Δυνατό ματς ως τώρα με αρκετά μαρκαρίσματα.

33′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!
Ο Μικελτάτζε είδε την κίνηση του Κέβιν από τα αριστερά στην περιοχή του Διαγόρα, τον βρήκε με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Ισπανός με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Μπίντση στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

36′ Στο 57% η κατοχή της μπάλας για τον ΑΟΞ.

40′ Στα υπόλοιπα ματς ο Εργοτέλης προηγείται 2-0 του ΙΦ Ιεράπετρας (9′ Κωστανάσιος, 32′ Μανουσάκης), η Παναχαϊκή κερδίζει 2-1 τα Χανιά (13′ Κουσκουνάς, 33′ Αραβίδης/32′ Πάγκαλος), ενώ στο 0-0 βρίσκονται Τρίκαλα και Καραϊσκάκης Άρτας.

42′ Υπενθυμίζουμε πως 1-0, υπέρ του Διαγόρα τότε, είχε λήξει και το ματς του πρώτου γύρου, με το γκολ του Αλάεθ στο 48′.

45′ Συμπληρώσαμε τα πρώτα 45′. Δύο λεπτά θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

45+1′ Νέα διακοπή στο ματς. Ο Θυμιάνης υπέπεσε σε ένα μαρκάρισμα και με τα δύο πόδια από πίσω στον Αθανασίου, ο οποίος στη συνέχεια “ανταπέδωσε” με αγκωνιά στον παίκτη της Ξάνθης. Από μια κίτρινη κάρτα έδειξε ο ρέφερι, που ίσως χαρίστηκε και στους δύο, καθώς μπορούσε να δείξει σε αμφότερους την κόκκινη κάρτα.

45+2′ Μακρινό σουτ του Αθανασίου η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ.

15:32 Τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος. Ξάνθη-Διαγόρας Ρόδου 1-0.

15:33 Ημίχρονο και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Εργοτέλης-ΟΦ Ιεράπετρας 2-0. Παναχαϊκή-Χανιά 2-1, Τρίκαλα-Καραϊσκάκης Άρτας 0-0.

15:35 Ανώτερη στο πρώτο μέρος η Ξάνθη που έχει το προβάδισμα και αν ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να σκοράρει και άλλο γκολ. Ωστόσο θα πρέπει να έχει το νου της και στα μετόπισθεν, μιας που οι Ροδίτες προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα.

15:46 Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο.

15:48 Σέντρα στο δεύτερο μέρος!

50′ Δυναμικό ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, που προσπαθεί να βρει γρήγορα και ένα δεύτερο τέρμα ώστε να “καθαρίσει” το ματς.

53′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα με την κεφαλιά του Λινάρδου μετά από σέντρα του Σμυρλή να περνά μόλις άουτ.

54′ Διπλή αλλαγή για τον Διαγόρα περνάνε στο γήπεδο οι Ντοριβάλ και Γεωργίου στην θέση των Αθανασίου και Σμυρλή.

57′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!
Υποδειγματική αντεπίθεση για την Ξάνθη με τον Μπέκα Μικελτάτζε να μοιράζει την δεύτερη ασίστ του στο σημερινό παιχνίδι βγάζοντας σε θέση τετ-α-τετ τον Σχρόιγιεν που με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα πάνω απο τον Μπίντση για το 2-0 της Ξανθιώτικης ομάδας.

58′ Κίτρινη κάρτα στον Πέτροβιτς.

59′ Σουτ του Ντοριβάλ από αρκετά μακρινή απόσταση, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Ίζο.

61′ Κίτρινη κάρτα στον Χότζα.

61′ Τρίτη αλλαγή για τον Διαγόρα με τον Κάκκο να περνά στο ματς αντί του Καρατάσιου.

64′ Δοκάρι για την Ξάνθη σε κεφαλιά του Σχρόιγεν μετά από σέντρα του Έμπερτ!

69′ Κίτρινη κάρτα στον Έμπερτ για ένα άτσαλο μαρκάρισμα στον Μανωλάκη.

73′ Σουτ του Χότζα έξω από την περιοχή η μπάλα περνά ψηλά άουτ.

74′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Ντίνα να περνά στη θέση του Σχρόιγεν.

76′ Κίτρινη στον Μασούρα που τράβηξε από την φανέλα τον Δημούτσο.

79′ Νέο δοκάρι για την Ξάνθη σε σουτ του Μικελτάτζε.

80′ Κλείνει τις αλλαγές του ο Διαγόρας. Νάτσης και Κοντοχρήστος εντός, Μπαστακός και Χότζα εκτός.

84′ Ολοκληρώνει με τριπλή κίνηση τις αλλαγές του και ο Μπάμπης Τεννές. Παντελιάδης, Σιατραβάνης και Θανάσης Παπάζογλου στην θέση των Κέβιν, Έμπερτ και Μικελτάτζε.

90′ Ο Παπάζογλου προσπαθεί να βρει τον Δημούτσο και οι της Ξάνθης ζητούν πέναλτι για χέρι, χωρίς ο ρέφερι να βλέπει παράβαση.

90′ Συμπληρώσαμε τα 90′. Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.

16:39 Tέλος στα Πηγάδια! Ξάνθη-Διαγόρας Ρόδου 2-0!

16:41 Η Ξάνθη ήταν ανώτερη του αντιπάλου της και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο έφτασε σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη. Η Ξάνθη παρέμεινε αήττητη εντός έδρας κόντρα στον Διαγόρα και μάλιστα χωρίς να δεχθεί τέρμα για άλλη μια φορά, επεκετείνοντας παράλληλα φέτος το αήττητο εντός έδρας σερί της. Αήττητος παρέμεινε και ο Μπάμπης Τεννές τόσο με τον ΑΟΞ όσο και κόντρα στους Ροδίτες. Πολύ καλή εμφάνιση από τους Μικελτάτζε, Σχρόιγεν και Κέβιν.

16:42 Λήξη και στα υπόλοιπα ματς. Εργοτέλης-ΟΦ Ιεράπετρας 4-0 με τους Πέιο και Κοκκίνη να σκοράρουν στο 90′, Παναχαϊκή-Χανιά 3-2 με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 79′ με τον Τριανταφυλλάκο και τους Πατρινούς να παίνρουν τη νίκη στο 90′ και Τρίκαλα-Καραϊσκάκης Άρτας 1-0 με το γκολ του Ευθυμίου στο 52′.

16:43 Περιττό να σημειώσουμε πως με αυτή της νίκη η Ξάνθη διατήρησε τις ελπίδες της για την κατάκτηση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων, ενώ ο Διαγόρας Ρόδου βρίσκεται πλέον εκτός εξάδας.

16:44 Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του ματς.

17:00 Διαβάστε ΕΔΩ τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 20ης αγωνιστικής.

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! Μείνετε συντονισμένοι στο SA για όλα τα νεότερα από το χώρο του αθλητισμού καθώς το μενού της ημέρας είναι πλούσιο!

Share it