Search

Βάζει πλώρη για την παραμονή η Ελπίδα Σαπών! Ιδανική επιστροφή κόντρα στην ΑΕΔ!

Νικηφόρα επέστρεψε στις υποχρεώσεις της στη Γ’ Εθνική η Ελπίδα Σαπών, η οποία επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Διδυμοτείχου στο ΔΑΚ Κομοτηνής στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και γρασίδι

Το πρώτο μέρος ήταν πολύ μέτριο ποιοτικά, με την ΑΕΔ να απειλεί στο 24′ με την κεφαλιά του Λίτσκα που κατέληξε άουτ και την Ελπίδα να παίρνει το προβάδισμα στο 34′, όταν μετά από συνεργασία του Βάσκου και του Μπόζη, η μπάλα κατέληξε στον Μεμέτ Εμρέ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Οι Σάπες διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 50′ και πάλι με τον Μεμέτ Εμρέ, ο οποίος ήταν και ο πολυτιμότερος παίκτης των γηπεδούχων. Το Διδυμότειχο μείωσε τελικά σε 2-1 στο 79′ με τον Γιαννόπουλο, ενώ οι τεράστιες ευκαιρίες των Εμρέ, Σίψα και Λίτσκα στα τελευταία λεπτά, όλες εξ επαφής, δεν βρήκαν στόχο.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δρακίδης που είχε για βοηθούς τους Σαββόγλου και Εμίνογλου από την ΕΠΣ Ξάνθης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελπίδα Σαπών (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Τσορτανίδης, Σιδηρόπουλος, Ζήκος (12′ Κωσταρέλης), Φούντας, Εμρέ (90+3′ Παγώνης), Τριαντόπουλος (46′ Τοπάλι),  Μπόζης (77′ Σίψας), Βάσκος, Ρομπέρ.

ΑΕ Διδυμοτείχου (Μαυράκης):  Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης (77′ Γκαϊδατζής), Γκιντίδης, Πατιαλάκας, Σταματόπουλος, Τζελέπης (55′ Γιαννόπουλος), Γκασίδης (55′ Παπούδης), Λίτσκας, Βαγγέλοφ (90+2′ Σιναπίδης), Βαρσαμίδης.

Share it