Search

Έβαλε δύσκολα στον Ηρακλή η Αλεξανδρούπολη που ηττήθηκε στις λεπτομέρειες

Την ήττα με 2-1 από τον Ηρακλή στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων γνώρισε η Αλεξανδρούπολη FC στην επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής. 

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής η εβρίτικη ομάδα ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με όλα της τα νέα αποκτήματα, με το νεαρό Σπυρολάρη να μένει τελικά εκτός αποστολής. Ο Νίκος Ουσταμπασίδης παρέταξε την ομάδα του με 3 στόπερ και ένα 3-4-2-1, με τους Δορουγιδένη και Ζώτο να παίζουν όλη την πλευρά (αριστερά & δεξιά αντίστοιχα).

Το πρώτο δεκάλεπτο πέρασε με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους στο γήπεδο. Στο 12′, παίκτης του Ηρακλή ανετράπη από τον γκολκίπερ της Αλεξ/πολης Κωνσταντίνου, με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πορτουλίδης ανοίγοντας το σκορ. Στο υπόλοιπο του α’ μέρους ο Ηρακλής δεν απείλησε καθόλου, ενώ αντίθετα οι Θρακιώτες το έκαναν δύο φορές. Στο 34′ σουτ του Τρανόπουλου πέρασε λίγο άουτ και δύο λεπτά μετά σουτ του Καρακασίδη εξουδετερώθηκε από τον Μέλκα.

Με την Αλεξανδρούπολη στην επίθεση ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο όταν ο Καρακασίδης έπιασε ωραίο σουτ αναγκάζοντας τον πορτιέρο του Ηρακλή να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 70′ ο Μαλτέζος που είχε περάσει στην θέση του Δορουγιδένη, με όμορφο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Η χαρά του γκολ δεν θα κρατήσει για πολύ για την Αλεξ/πολη αφού δύο λεπτά αργότερα με σουτ του Παπαδόπουλου οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν ξανά με 2-1. Στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν την ισοφάριση και θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία όταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από σουτ του Πεταλωτή μέσα από την περιοχή, οι αμυντικοί του «γηραιού» θα διώξουν με κεφαλιά πάνω στην γραμμή.

Συνθέσεις:

Ηρακλής (Σπύρος Μπαξεβάνος): Μέλκας, Φουρκιώτης, Παναγιωτίδης, Κανακούδης, Παπαδόπουλος Γ., Ιορδανίδης, Πουρτουλίδης, Μεληκιώτης, Μαγκούτης, Ματθαίου και Καθάριος.

Έπαιξαν και οι: Μάντικας, Τσίτας, Μετάι, Παπαϊωάννου και Αργυρίου

Αλεξανδρούπολη (Νίκος Ουσταμπασίδης): Κωνσταντίνου, Κομεσίδης, Σωτηράκης, Πατσιώρας Κ., Τρανόπουλος, Δορουγιδένης, Λίτσιος, Αμπραχαμιάν, Καρακασίδης, Χριστοφορίδης, Ζώτος.

Έπαιξαν και οι: Παπάζογλου, Μαλτέζος, Πεταλωτής και Θέμελης

Share it