Search

Έβγαλε αντίδραση και επέστρεψε στις νίκες παίζοντας σαν…ΑΟΞ κόντρα στον Διαγόρα!

Πιάνοντας εξαιρετική απόδοση έχοντας τον πλήρη έλεγχο, και τον Μπέκα Μικελτάτζε σε εξαιρετική μέρα να μοιράζει δύο ασίστ και να έχει δοκάρι, η Ξάνθη έβγαλε αντίδραση μετά τα αρνητικά αποτέλεσμα και με σκόρερ τους Κέβιν και Σχρόιγιεν έφτασε στη νίκη με 2-0 επί του Διαγόρα.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Ξάνθης που κράτησε για ακόμα ένα ματς ανέπαφη την εστία της, διατήρησε το αήττητο με τον Τεννέ στον πάγκο και έφτασε τους 35 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας ματς με την Ιεράπετρα το Σάββατο 17 Απριλίου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κουκούλας (ΕΠΣ Λέσβου), με α’ βοηθό τον Αντώνη Κάλλη (ΕΠΣ Αν. Αττικής), β’ βοηθό τον Ισίδωρο Αρμακόλα (ΕΠΣ Κυκλάδων) και 4ος διαιτητής ο Παναγιώτης Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Τσαμούρης, Τζούρμαν, Πέτροβιτς, Γκαρσία (84′ Παντελιάδης), Μπριλάντε (13′ λ. τρ. Δημούτσος), Θυμιάνης, Έμπερτ (84′ Σιατραβάνης), Τάτος, Σχρόιεν (74′ Ντίνας), Μικελτάτζε (84′ Παπάζογλου Θ.).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπιντσής, Χότζα (80′ Κοντοχρήστος), Μανωλάκης, Ρούγκαλας, Καρατάσιος (61′ Κάκκο), Μπαστακός (80′ Νάτσης), Λινάρδος, Σμυρλής (54′ Γεωργίου), Κονέ, Μασούρας, Αθανασίου (54′ Ντοριβάλ).

Share it

Μία Απάντηση