Search

Οριστικό: Τέλος για φέτος και παύλα στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου!

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και τη Γ’ Εθνική να την απασχολούν.

Η ΕΠΟ αποφάσισε την οριστική διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων, που αναβλήθηκαν στις αρχές Νοεμβρίου. Η φετινή σεζόν θα θεωρείται ως μη γενόμενη για τα πρωταθλήματα αυτά και θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν. Η σχετική ενημέρωση της Ομοσπονδίας αναφέρει: “Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. – Ματαίωσε όλα τα πρωταθλήματα των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) της σεζόν 2020-21”

Πώς επηρεάζεται η Γ’ Εθνική

Η οριστική διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων επηρεάζει και τη Γ’ Εθνική, καθώς, επιτυγχάνεται και η μείωση των ομάδων, που ήταν και στις οδηγίες που έχει δώσει την ΕΠΟ η UEFA.

Η Ομοσπονδία είχε «προβλέψει» στην τροποποιημένη προκήρυξή της, πως σε αυτή τη περίπτωση, δεν θα προβιβαζόταν καμία ομάδα από τις Ενώσεις, ενώ οι υποβιβασμοί θα ισχύσουν κανονικά και ως εκ τούτου αυτόματα, μειώνονται και οι ομάδες που θα αγωνιστούν τη ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21 στο πρωτάθλημα.

 

Share it