Search

Με έξι από τις μεταγραφές της η 20μελης αποστολή της Ελπίδας Σαπών για το ντέρμπυ με την ΑΕΔ!

Πανέτοιμη είναι η Ελπίδα Σαπών για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση, στο Θρακιώτικο ντέρμπυ με την ΑΕ Διδυμοτείχου, γαι την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ο Βασίλης Χαριτόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή 20 άτομα, έξι εκ των οποίων βρίσκονται για πρώτη φορά σε αυτή, μιας που πρόκειται για τις νέες μεταγραφές της Ελπίδας, τις οποίες διαβάσατε τις προηγούμενες μέρες στο SportsAddict. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Βάσκο, Σιδηρόπουλο, Κωσταρέλη, Τοπάλι, Ρομπέρ και Πασχάλη.

Εκτός αποστολής για την επανέναρξη έμειναν για διάφορους λόγους οι Θωμάς, Καλογρανάς, Κρικέλας, Μαλλές, Βελιβασάκης, Γεωργαντζάς, Κουτζής, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Πασσάς, Μεμέτ Χαμζά, Χαϊνάκης και Κουτεντάκης.

Αναλυτικά οι 20 της αποστολής της Ελπίδας Σαπών: Μαγδαληνός, Νταφόπουλος, Τζωρτζάκης, Χαριτόπουλος Γ., Ζήκος, Τσορτανίδης, Κούτας, Σιψάς, Τοπάλι, Μεμέτ Εμρέ, Τοπαλίδης, Παγώνης, Πασχάλης, Μπόζης, Τριαντόπουλος, Φούντας, Βάσκος, Κωσταρέλης, Σιδηρόπουλος, Ρομπέρ.

 

Share it