Search

Pre Game: Το Τρίκαλα – Ξάνθη με τα… μάτια του SportsAddict!

Να βγάλουν αντίδραση μετά την γκέλα της περασμένης αγωνιστικής και να μείνει σε κοντινή απόσταση απο τις πρώτες θέσεις ο ΑΟ Ξάνθη δοκιμάζεται στα Τρίκαλα τον ΑΟΤ  (15:00, ERTSPORTS, SportsΑddict.gr), σε ένα ματς που οι Θρακιώτες θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και να εκμεταλλευτούν τυχών απώλειες των δύο πρώτων.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανέβει στην δεύτερη θέση και να μείνει σε απόσταση βολής απο τον Ιωνικό μετά την ισοπαλία-σοκ με Καραϊσκάκη(δείτε ΕΔΩ), παραμένοντας ωστόσο αήττητη για 8ο διαδοχικό ματς με τους ξανθιώτες να ψάχνουν τη νίκη που μπορεί και να σφραγίσει μαθηματικά τη θέση της στην εξάδα. Με την μάχη της πρώτης τριάδας να μαίνεται και να αναμένεται με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, δείτε ΕΔΩ πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και το μενού ως το τέλος.

Βέβαια τα Τρίκαλα ζωντάνεψαν με τη νίκη στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη με 3-2, νίκη που αγνοούσαν για 11 διαδοχικούς αγώνες! Ωστόσο ακόμα και αν κάνουν για πρώτη φορά φέτος διαδοχικές νίκες, τα Τρίκαλα δεν προλαβαίνουν εύκολα την εξάδα. Ενώ οι Θεσσαλοί πέρα απο αγωνιστικά ζητήματα ταλαιπωρούνται και απο κρούσματα κορονοϊού με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο και ακόμα 3 μέλη του τεχνικού τιμ να είναι σε καραντίνα, και έτσι στον πάγκο θα βρίσκονται μόνο ο προπονητής τερματοφυλάκων και ο γυμναστής της ομάδας(δείτε ΕΔΩ)

Με τους Μπέκα Μικελτάτζε και Κέβιν Γκαρσία να επιστρέφουν στην αποστολή, σε αντίθεση με τον τιμωρημένο Θυμιάνη, ο Μπάμπης Τεννές πήρε μαζί του στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές. Δείτε ΕΔΩ.

Δεν ανακοίνωσε αποστολή η ομάδα των Τρικάλων, που ωστόσο έχει ξεμείνει με 19-20 παίκτες έχοντας αρκετά θέματα με τραυματισμούς, κάρτες και κορονοϊό, ωστόσο παραμένει άκρως επικίνδυνη ομάδα. Δείτε ΕΔΩ την αποστολή

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Ζαμπαλάς απο την Ήπειρο. Δείτε ΕΔΩ όλους τους ορισμούς της σημερινής εμβόλιμης αγωνιστικής

Οι δύο ομάδες έπαιξαν φέτος για πρώτη φορά αντίπαλες από το 1999-2000, όταν βρέθηκαν για μια και μοναδική φορά στην Α’ Εθνική. Μάλιστα στις 28 Νοεμβρίου 1999 τα Τρίκαλα πέτυχαν την πρώτη τους νίκη τότε στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Ξάνθη, με 2-1 (5′ κεφαλιά Μπαντάς, 16′ σουτ Ντίατς – 34′ πέναλτι Μπα). Τα Τρίκαλα υποβιβάστηκαν.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου φέτος η Ξάνθη πήρε δύσκολη νίκη με 1-0 (60′ σουτ Καπνίδης), ωστόσο χρειάστηκε ο Πολ Ίτσο να αποκρούσει πέναλτι του Ριζογιάννη για να την κρατήσει. Θυμηθείτε ΕΔΩ

Share it