Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το Tρίκαλα-Ξάνθη!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι!

Δέκατη έννατη (19η) αγωνιστική στη Super League 2 σήμερα Τετάρτη 7 Απριλίου, με την Ξάνθη να φιλοξενείται από τα Τρίκαλα. Το SportsAddict.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβούν στη σημερινή αναμέτρηση. Το LIVE συντονίζει ο Κώστας Νασούδης.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, με τα τελευταία νέα, την προϊστορία και τις αποστολές των δύο ομάδων, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Το περασμένο Σάββατο για την 18η αγωνιστική, η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Καραϊσκάκη Άρτας (θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα, ΕΔΩ το photostory της αναμέτρησης και ΕΔΩ τα highlights του ματς), ενώ τα Τρίκαλα έφυγαν με το διπλό από το Παγκρήτιο επικρατώντας με 2-3 του Εργοτέλη.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία της Super League 2 EΔΩ.

14:20 Το γεγονός ότι η Ξάνθη από τη στιγμή που έχει αξιώσεις για το Πρωτάθλημα, δεν μπορεί να επικαλεστεί δικαιολογίες, τόνισε στις δηλώσεις του μετά τη γκέλα με τον Καραϊσκάκη Άρτας ο Γιώργος Μαραντάς. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:25 Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Μπακαρός): Γιακουμής, Τάχατος, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Νιάρος, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Ευθυμίου, Πέλκας, Ελευθεριάδης, Σταματής.
Αναπληρωματικοί: Περλιέσι, Αλμπάνης, Χατζηκωνσταντίνου, Ζησόπουλος, Στεφανίδης, Σιλβάνο, Διαμαντόπουλος, Πανίδης, Ντιαλόσι.

ΑΟ Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Γκαρσία, Βέρκερ, Πέτροβιτς, Παπάζογλου Τ., Δημούτσος, Μπριλάντε, Τάτος, Σιατραβάνης, Σρόιχεν, Μικελτάτζε.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Ντίνας, Τεσίγια, Βόλτερς, Καπνίδης, Έμπερτ, Παπάζογλου Θ.

14:30 400 ματς συμπλήρωσε στην καριέρα του ο Ελίνι Δημούτσος, στον αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:35 Όλα τα ματς της 19ης αγωνιστικής κάνουν σέντρα στις 15:00, πλην του αγώνα Διαγόρας Ρόδου-Εργοτέλης. (Θυμηθείτε όλο το μενού της σημερινής ημέρας καθώς και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις ΕΔΩ)

14:40 Ιωνικός, Λεβαδειακός και Ξάνθη είναι οι τρεις ομάδες που εξακολουθούν προπορεύονται. (Θυμηθείτε όλα τα δεδομένα και το πρόγραμμα των τριών μονομάχων ΕΔΩ)

14:45 Χωρίς τους τραυματίες Βασίλεφ, Στάθη, Αλή, Μυστακίδη και Τζούρμαν (οι δύο τελευταίοι τραυματίστηκαν στην προπόνηση), αλλά και τον τιμωρημένο Θυμιάνη, ταξίδεψε στα Τρίκαλα η Ξάνθη. Οι Θρακιώτες έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη, καθώς δεν έχουν πλέον το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών, μετά τη γκέλα με τον Καραϊσκάκη Άρτας, σε ένα ματς που οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ δεν έπιασαν τα στάνταρ της απόδοσής τους.

14:50 Από την άλλη αρκετά τα προβλήματα για τα Τρίκαλα που χτυπήθηκαν από τον κορονοϊό και δεν έχουν στη διάθεσή τους τους Πιαστόπουλο, Γκαρά, Ζώγκο και Κεχαγιά, όπως βεβαίως και τον προπονητή τους Σούλη Παπαδόπουλο, αλλά και άλλα μέλη του προπονητικού τιμ (Θυμηθείτε ΕΔΩ) και έτσι σήμερα την ομάδα θα κοουτσάρει ο προπονητής τερματοφυλάκων Μπάμπης Μπακαρός. Να συμπληρώσουμε πως την 20αδα των γηπεδούχων συμπλήρωσε ο Ζησόπουλος.

14:55 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Ζαμπαλάς της ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τους Ζήρδα της ΕΠΣ Αθηνών και Κύριο της ΕΠΣ Αρκαδίας. Τέταρτος είναι ο Θεοχάρης της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

14:58 Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

14:59 Θυμηθείτε και πάλι τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Μπακαρός): Γιακουμής, Τάχατος, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Νιάρος, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Ευθυμίου, Πέλκας, Ελευθεριάδης, Σταματής.
Αναπληρωματικοί: Περλιέσι, Αλμπάνης, Χατζηκωνσταντίνου, Ζησόπουλος, Στεφανίδης, Σιλβάνο, Διαμαντόπουλος, Πανίδης, Ντιαλόσι.

ΑΟ Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Γκαρσία, Βέρκερ, Πέτροβιτς, Παπάζογλου Τ., Δημούτσος, Μπριλάντε, Τάτος, Σιατραβάνης, Σρόιχεν, Μικελτάτζε.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Ντίνας, Τεσίγια, Βόλτερς, Καπνίδης, Έμπερτ, Παπάζογλου Θ.

15:00 Όρκος νίκης από τους παίκτες του ΑΟΞ!

15:00 Σέντρα στο ματς!

1′ Με τις λευκές εμφανίσεις σήμερα ο ΑΟΞ, λόγω της κόκκινης φανέλας των Τρικάλων.

4′ Τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ. Ο Ευθυμίου πέρασε τον Βέρκερ και μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, γύρισε στον Ελευθεριάδη, εκείνος δεν είχε κατάλληλο βηματισμό και δεν κατάφερε να πλασάρει προ κενής εστίας, με την μπάλα να καταλήγει εν τέλει στον Πέλκα στο δεύτερο δοκάρι, που πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

10′ Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο στα Τρίκαλα, με τους γηπεδούχους να έχουν ξεκινήσει πιο δυνατά το ματς και να έχουν φανεί πιο απειλητικοί. Αρκετός είναι και ο αέρας που πνέει στο γήπεδο των Τρικάλων που όπως έχει φανεί, δυσχεραίνει ολίγον τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Με 4-2-3-1 και οι δύο σύλλογοι στον αγωνιστικό χώρο, με τον Μικελτάτζε για την Ξάνθη στην κορυφή της επίθεσης, τον Σιατραβάνη δεξιά και τον Σχρόιγεν αριστερά.

14′ Νέα υποψία απειλής για τους γηπεδούχους με τον Ελευθεριάδη να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και την προβολή του Ευθυμίου, που δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε, να περνά αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Ίζο.

16′ Με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου έχουμε και τα πρώτα δύο γκολ της αγωνιστικής, με τον Λεβαδειακό να ανοίγει το σκορ κόντρα στην Παναχαϊκή στο 10′ από το αυτογκόλ του Σταμόπουλου και τα Χανιά να προηγούνται επίσης 0-1 του ΟΦ Ιεράπετρας με το τέρμα του Νίκολιτς στο 16′. Λεβαδειακός-Παναχαϊκή 1-0, ΟΦ Ιεράπετρας-Χανιά 0-1.

19′ Σε μια γωνιά, σε ένα ύψωμα, εκτός του γηπέδου, βρίσκονται και μερικοί οπαδοί των Τρικάλων, που βρίσκονται κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, παρακολουθώντας το παιχνίδι.

23′ Φτάσαμε στα μισά του δευτέρου μέρους, με τον ΑΟΞ να έχει ανεβάσει τα ποσοστά κατοχής του, ισορροπώντας την εικόνα του ματς. Ωστόσο και οι δύο καταγεγραμμένες τελικές ως τώρα ανήκουν στους γηπεδούχους, που κλείνουν καλά τους χώρους και δεν έχουν επιτρέψει στην Ξάνθη να απειλήσει.

24′ Έχει ανοίξει το σκορ και ο Απόλλων Λάρισας στη Δράμα, από το 21′ με τον Σκούπρα. Δόξα Δράμας-Απόλλων Λάρισας 0-1.

24′ Απειλεί για πρώτη φορά ο ΑΟΞ, με τη κεφαλιά του Σιατραβάνη μετά τη σέντρα στου Κέβιν, που μπλόκαρε ο Γιακουμής. Δεν έπιασε γεμάτα την κεφαλιά ο δεξιός χαφ σήμερα του ΑΟΞ.

27′ Φάουλ του Σκόνδρα από αρκετά μακρινή απόσταση, δοκίμασε απευθείας ο παίκτης των Τρικάλων, όμως η προσπάθειά του ήταν πολύ φιλόδοξη.

28′ Έχουμε γκολ και στο τέταρτο από τα πέντε ματς που ξεκίνησαν στις 15:00 με τον Ιωνικό να ανοίγει το σκορ στην Άρτα κόντρα στον Καραϊσκάκη με τον Κάστρο στο 27′. Καραϊσκάκης Άρτας-Ιωνικός 0-1.

30′ Επωφελήθηκε από τις κόντρες ο Σιατραβάνης, σούταρε μέσα από την περιοχή, έπεσε και μπλόκαρε ο Γιακουμής.

31′ Ξεκίνησε ο αγώνας και στη Ρόδο, ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Εργοτέλη.

35′ Τελευταίο δεκάλεπτο στο πρώτο μέρος, με την Ξάνθη να έχει ανεβάσει τον ρυθμό της, σε σχέση με τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

36′ Έχει κάνει δύο τα τέρματα του ο Λεβαδειακός με τον Μυτίδη από το 34′. Λεβαδειακός-Παναχαϊκή 2-0.

40′ Πετυχαίνει δεύτερο γκολ και ο Ιωνικός με τον Πλατέλλα. Καραϊσκάκης Άρτας-Ιωνικός 0-2.

42′ Νέα τεράστια τριπλή ευκαιρία για τα Τρίκαλα να ανοίξουν το σκορ. Μετά από αντεπίθεση ο Σταματής βρέθηκε σε θέση βολής, με τον Κέβιν να κόβει και τον Ίζο να αποκρούει, στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δεξιά στον Τάχατο, ο οποίος σημάδεψε και πάλι τον Σταματή. Εκείνος δεν έπιασε καλά την κεφαλιά με την μπάλα να παίρνει φάλτσα και να καταλήγει στο δεύτερο δοκάρι στον Ευθυμίου, του οποίου το σουτ κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

43′ Άνοιξε το σκορ και ο Εργοτέλης με τον Μανουσάκη στο 13′. Διαγόρας Ρόδου-Εργοτέλης 0-1.

45′ Φάουλ του Παπαγεωργίου από τον άξονα, ο Πέλκας έκανε την κεφαλιά όμως ο Ίζο δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.

45′ Απαντά ο ΑΟΞ, με τον Δημούτσο να βρίσκει με φοβερή μπαλιά τον Σχρόιγεν, ο οποίος ωστόσο δεν πλάσαρε ιδανικά απέναντι από τον Γιακουμή.

15:46 Τελευταίο σφύριγμα στο πρώτο μέρος χωρίς καθυστερήσεις. Τρίκαλα-Ξάνθη 0-0.

15:48 Το 0-0 ως τώρα προβληματίζει την Ξάνθη, πρώτον για το γεγονός ότι η ίδια δεν έχει απειλήσει όσο τα Τρίκαλα, που είχαν τις πιο σημαντικές φάσεις στο ματς και δεύτερον γιατί η πίεση θα αυξάνεται από την στιγμή που Λεβαδειακός και Ιωνικός προηγούνται με δύο τέρματα στους αγώνες τους.

15:50 Τα στατιστικά του πρώτου μέρους:

15:52 Ημίχρονο και στα υπόλοιπα ματς που άρχισαν στις 15:00. Καραϊσκάκης Άρτας-Ιωνικός 0-2, Λεβαδειακός-Παναχαϊκή 2-0, ΟΦ Ιεράπετρας-Χανιά 0-1, Δόξα Δράμας-Απόλλων Λάρισας 0-1.

15:55 Ο Σχρόιγεν έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού μετά την τελευταία φάση του ημιχρόνου και δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ της Ξάνθης. Να δούμε αν θα μπορέσει να συνεχίσει στο ματς.

16:00 Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο.

46′ Με αλλαγή ξεκινά το δεύτερο μέρος για τον ΑΟΞ καθώς ο Σχρόιγεν δεν μπορεί να συνεχίσει. Τη θέση του θα πάρει ο Θανάσης Παπάζογλου.

16:02 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο.

50′ Πρώτη μεγάλη στιγμή στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Σκόνδρα να γυρίζει μέτωπο στην εστία, να σουτάρει στην αριστερή γωνία και τον Ίζο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

56′ Νέο πρόβλημα για τον ΑΟΞ καθώς δεν μπορεί να συνεχίσει στο ματς ούτε ο Τάσος Παπάζογλου, μετά από ανύποπτη φάση σε μια κόντρα πυο έβαλε σε σουτ του Ευθυμίου. Δεύτερη αναγκαστκή αλλαγή για τον Μπάμπη Τεννέ λοιπόν, με τον Τσαμούρη να περνά στον αγωνιστικό χώρο.

58′ Ημίχρονο στη Ρόδο. Διαγόρας Ρόδου-Εργοτέλης 0-1.

59′ Πρώτη κάρτα στο ματς την οποία βλέπει ο Κέβιν Γκαρσία για να ένα μαρκάρισμα στον Τάχατο.

61′ Πρώτη κάρτα και για τα Τρίκαλα, που βλέπει ο Τάχατος, για ένα επικίνδυνο τάκλιν στον Τσαμούρη.

65′ Παραμένουν ως είχαν τα υπόλοιπα ματς.

68′ Φτάσαμε στα μισά του δευτέρου μέρους, με την Ξάνθη αν και αγωνίζεται πλέον με κόντρα άνεμο, να ελέγχει το ματς και να κρατά μπάλα όπως έκανε και στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημίχρονου και συγκεκριμένα από το 7′ ως το 40′. Ωστόσο προφανώς και αυτό δεν είναι αρκετό, με τους παίκτες του Μπάμπη Τεννέ να προσπαθούν να φτάσουν με αξιώσεις στα καρέ των Τρικάλων και να βρουν το γκολ.

72′ Δεύτερη κίτρινη σε παίκτη των Τρικάλων και συγκεκριμένα στον Σταματή που πάτησε τον Κέβιν.

73′ Προσπαθεί να φρεσκάρει ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή του ΑΟΞ ο Μπάμπης Τεννές, ρίχοντας στην μάχη τον Καπνίδη αντί του Μικελτάτζε.

75′ Πρώτη τελική για τον Καπνίδη, με το που πέρασε στο ματς. Ο Δημούτσος με ένα γέμισμα βρήκε τον συμπαίκτη του, όμως το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν ιδανικό.

77′ Ο Ιωνικός έχει κάνει τρία τα τέρματα του με τον Κουιρουκίδη από το 69′ και έχει σφραγίσει τη νίκη στο σημερινό ματς. Καραϊσκάκης Άρτας-Ιωνικός 0-3.

78′ Επικίνδυνη στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Ευθυμίου να γυρίζει την μπάλα στην περιοχή της Ξάνθης, πριν αυτή βγει εκτός της τελικής γραμμής, με τον Τσαμούρη να απομακρύνει την ύστατη στιγμή, ενώ καιροφυλακτούσαν δύο παίκτες των Τρικάλων για να τη στείλουν στα δίχτυα.

78′ Αλλαγή για τα Τρίκαλα με τον Αλμπάνη να αντικαθιστά τον Ελευθεριάδη.

78′ Είδε και κίτρινη ο Ελευθεριάδης που καθυστέρησε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο.

79′ Σουτ του Σταματή πέφτει και μπλοκάρει ο Ίζο.

81′ Διπλή αλλαγή για την Ξάνθη που ολοκληρώνει τις κινήσεις της από τον πάγκο. Ντίνας και Τεσίγια εντός, Σιατραβάνης και Δημούτσος εκτός.

82′ Δεύτερη αλλαγή για τα Τρίκαλα με τον Σταματή να αφήνει τη θέση του στον Ντιαλόσι.

86′ Έχει ισοφαρίσει ο Διαγόρας τον Εργοτέλη με τον Κονέ από το 53′. Οι γηπεδούχοι ωστόσο αγωνίζονται πλέον με 10 λόγω της αποβολής του Κωστούλα. Διαγόρας Ρόδου-Εργοτέλης 1-1.

88′ Τελευταίο πεντάλεπτο περίπου στο ματς. Η Ξάνθη είναι καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, έχει την κατοχή, πιέζει ασφυκτικά, όμως της λείπει η μεγάλη φάση. Ο Μπάμπης Τεννές προσπάθησε με τις κινήσεις του να φρασκάρει και να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, η οποία βγαίνει μαζικά στην επίθεση, με τα Τρίκαλα να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους.

89′ Σουτ του Παπαγεωργίου έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

90′ Κίτρινη κάρτα στον Ελευθεριάδη.

90′ Συμπληρώσαμε τα 90′. Τέσσερα λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

90+1′ Κλείνουν τις αλλαγές τους και τα Τρίκαλα, με τον Πανίδη να περνά στη θέση του Πέλκα.

90+4′ Κίτρινη στον Ντιαλόσι για καθυστέρηση.

90+5′ Κίτρινη στον Καπνίδη για διαμαρτυρία.

16:53 Τέλος στο ματς! Τρίκαλα-Ξάνθη 0-0.

16:55 Τα στατιστικά της αναμέτρσης:

16:57 Δεν τα κατάφερε η Ξάνθη, που έμεινε αήττητη για 9ο σερί ματς, ούτε κόντρα στα Τρίκαλα και η αλήθεια είναι πως με βάση την εικόνα της αναμέτρησης δεν άξιζε κάτι περισσότερο πέρα από την ισοπαλία, με τους γηπεδούχους να είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες να φτάσουν στο γκολ. Φλύαρη η υπεροχή του ΑΟΞ στην κατοχή της μπάλας και χωρίς ουσία και ιδιαίτερες απειλές για την εστία του Γιακουμή.

16:58 Τελικά αποτελέσματα και στα υπόλοιπα ματς που έκαναν σέντρα στις 15:00: Καραϊσκάκης Άρτας-Ιωνικός 0-3, Λεβαδειακός-Παναχαϊκή 3-0 (ο Πολέτο στο 90′ το 3ο γκολ των Βοιωτών), ΟΦ Ιεράπετρας-Χανιά 0-1, Δόξα Δράμας-Απόλλων Λάρισας 0-1.

16:59 Στο 73′ Διαγόρας Ρόδου-Εργοτέλης 1-1.

17:00 Η Ξάνθη όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στα Τρίκαλα, αλλά είδε τον Ιωνικό και τον Λεβαδειακό να αυξάνουν τη διαφορά τους και τα Χανιά να τη πλησιάζουν.

17:05 Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα.

17:22 Τελικό αποτέλεσμα και στη Ρόδο. Διαγόρας Ρόδου-Εργοτέλης 1-1.

17:23 Διαβάστε ΕΔΩ τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 19ης αγωνιστικής της Super League 2.

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! Καλό απόγευμα!

Share it