Search

ΑΕ Καραϊσκάκης: Καλούμε τον κ. Κλάτενμπεργκ στο ματς με τον Ιωνικό

Σοβαρά παράπονα από την διαιτησία έχει η Αθλητική Ένωση Καραϊσκάκης που με ανακοίνωση της καλεί τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, να βρεθεί στην Άρτα για τον αγώνα με τον Ιωνικό την Τετάρτη.

Αναλυτικά:

Αξιότιμοι κύριοι, Αναγκαζόμαστε ακόμη μία φορά να διαμαρτυρηθούμε ενώπιον σας, όμως είναι τέτοια τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα στην SUPER LEAGUE 2 που δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.

Η αρχική μας επιστολή διαμαρτυρίας, η οποία σας είχε κοινοποιηθεί την 11/02/2021, ανέφερε εκτενώς τα πεπραγμένα του ανεκδιήγητου διαιτητή του κ. Καδδά. Με την επιστολή μας σας καλούσαμε να πάρετε θέση για τα όσα είχαν λάβει χώρα, καθώς κατά την άποψή μας υπήρξε εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος, με την ομάδα της Ξάνθης να φεύγει νικήτρια από τον αγώνα μετά από τον καταλογισμό ενός πέναλτι το οποίο αφήνουμε πλέον ασχολίαστο, καθώς έχουν βγάλει όλοι τα συμπεράσματά τους.

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την απάντησή σας στην επιστολή μας την 18/2/2021, στην οποία μεταξύ άλλων μας αναφέρατε ότι συζητήσατε με την διαιτητική ομάδα που είχε ορισθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και η εν λόγω απόφαση του επικεφαλής διαιτητή ήταν κάτω από τα πρότυπα που έθεσε η Κ.Ε.Δ. Τέλος στην απάντησή σας μας ζητήσατε χρόνο για να εργαστείτε σκληρά για να εξαλείψετε τέτοια σφάλματα στο μέλλον μέσω της εκπαίδευσης και διαφωνήσατε με τις νομικές ενέργειες στις οποίες προτιθέμεθα να προβούμε κατά του ανωτέρω διαιτητή, αναφέροντας πως τέτοιες πρακτικές είναι συνηθισμένες στην Ελλάδα, δεν αποτελεί όμως κοινή πρακτική στην Ευρώπη.

Στην Π.Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ έχουμε μάθει να σεβόμαστε πάντα την άποψη καθενός και να δίνουμε χρόνο σε ανθρώπους που έχουν διάθεση και όρεξη να βοηθήσουν στην αναμόρφωση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Γνωρίζοντας πως οι προθέσεις σας είναι αγνές και με γνώμονα τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν τόσο σε ολόκληρη την χώρα όσο και στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, δεν προβήκαμε σε νομικές ενέργειες θέλοντας να σας δώσουμε χρόνο να κάνετε την προσπάθειά σας και βασιζόμενοι στην ειλικρινή απάντηση που λάβαμε στην επιστολή σας.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα πράγματα δεν πήγαν καλά, καθώς από τότε έχουμε αναγκαστεί να στείλουμε άλλες δύο επιστολές και αυτή να είναι η Τρίτη. Αδικηθήκαμε κατάφορα στον αγώνα με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, όπου εκτός από τους 3 πολύτιμους βαθμούς, μας στοίχησε και την παρουσία του Γενικού μας Αρχηγού για 5 αγωνιστικές, άδικα καθώς επίκειται η αθώωση της ομάδας μας ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της SUPER LEAGUE 2.

Ο κ. Μπούμπας, επικεφαλής διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα μαζί με τους βοηθούς διαιτητές, στην κυριολεξία μας καρατόμησαν, καθώς κατοχύρωσαν ένα γκολ που ήταν πεντακάθαρο offside, ενώ δεν καταλογίστηκαν και δύο καταφανέστατα πέναλτι, με αποτέλεσμα για μία ακόμη φορά να ηττηθούμε εξαιτίας διαιτητικών λαθών. Αυτό όμως δεν ήταν το τέλος της ενορχηστρωμένης επίθεσης που δέχεται η ομάδα μας από κάποιους που έχουν βάλει σκοπό την εξόντωσή μας.

Την 01/04/2021, σας κοινοποιήσαμε εκ νέου επιστολή διαμαρτυρίας, κατά το περιεχόμενο της οποίας σας ενημερώναμε για τον ορισμό ως επικεφαλής του αγώνα της ομάδας μας με την αντίστοιχη της Ξάνθης του διαιτητή κ. Μπούμπα, διαιτητής ο οποίος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της ομάδας μας με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας για τον οποίο σας είχαμε στείλει την από 10/3/2021 επιστολή διαμαρτυρίας και είναι από την ομάδα μας ανεπιθύμητος.

Στην ανωτέρω επιστολή σας ζητούσαμε να πάρετε θέση για τις αμφισβητούμενες φάσεις και να μην τον ορίσετε να διευθύνει αγώνα της ομάδας μας ποτέ ξανά. Μια δυσάρεστη έκπληξη όμως μας περίμενε, καθώς όχι μόνο δεν αλλάξατε τον ορισμό του, καθώς δεν σεβαστήκατε ένα νόμιμο και δίκαιο αίτημά μας, αλλά ο εν λόγω διαιτητής, στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας με τον Α.Ο. Ξάνθης προσπάθησε πάλι να διαμορφώσει το αποτέλεσμα με τον καταλογισμό ενός πέναλτι, που όσες φορές και αν το ξαναδούμε, η λύπη είναι το μόνο συναίσθημα που μας διακατέχει για τον κ. Μπούμπα.

Σαν να μην έφταναν όλα τα ανωτέρω, την Τετάρτη, 7/4/2021, θα διεξαχθεί στην Άρτα ο αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα του Ιωνικού. Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρεται ανωτέρω, η ομάδα μας έχει διαμαρτυρηθεί για την απαράδεκτη διαιτησία τους, για δύο διαιτητές. Τον κ. Καδδά και τον κ. Μπούμπα. Μπορείτε να καταλάβετε τον θυμό μας, την αγανάκτησή μας και την έκπληξή μας όταν λάβαμε γνώση ότι ορίστηκε ως τέταρτος διαιτητής στον αγώνα μας με τον Ιωνικό ο κ. Καδδάς.

Μας γεννώνται λοιπόν κάποια ερωτήματα που χρήζουν περαιτέρω έρευνας. Κ. Κλάτεμπεργκ, είστε γνώστης των ορισμών των διαιτητών στην SUPER LEAGUE 2; Ελέγχονται οι ορισμοί από εσάς; Για ποιο λόγο έχουν οριστεί τρεις (3) αξιολογημένοι διαιτητές στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής στους αγώνες των ομάδων Λεβαδειακός – Παναχαϊκή, Τρίκαλα – Ξάνθη και Διαγόρας Ρόδου -Εργοτέλης και όχι στον δικό μας αγώνα; Γνωρίζετε για τις φιλικές και άριστες σχέσεις που διατηρεί ο κ. Καδδάς με το διαιτητικό τρίο του επερχόμενου αγώνα μας με τον Ιωνικό και παρόλα αυτά τον ορίσατε σε αγώνα της ομάδας μας;

Τι απέγινε το πάγιο αίτημά μας για αξιολογημένους διαιτητές σε όλους τους αγώνες για να μην δημιουργούνται τέτοια ζητήματα; Όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένως, η Π.Α.Ε ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ με αίσθημα ευθύνης και με καλή πρόθεση, προσπαθεί να βοηθήσει στην αναμόρφωση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, το οποίο απαιτούμε να παίζετε εντός των τεσσάρων γραμμών και να σταματήσει επιτέλους να εξυπηρετεί τα συμφέροντα βρόμικων παραγόντων. Η παρούσα επιστολή μας έχει ως μοναδικό σκοπό να βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση και να λυθεί επιτέλους το θέμα με τις απαράδεκτες διαιτησίες.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο σας ενημερώνουμε κ. Κλατεμπεργκ να λάβετε γνώση των ζητημάτων που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας, καθώς θεωρούμε ότι δεν τα γνωρίζετε, γίνονται εν αγνοία σας και είναι παιχνίδια επίδειξης δύναμης κάποιων ανθρώπων που το μόνο που θέλουν είναι να αμαυρώσουν την όποια καθαρή προσπάθεια εξυγίανσης λαμβάνει χώρα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες οι οποίες έχουν διαμαρτυρηθεί εναντίον διαιτητικών αποφάσεων, κυρίως όταν αγωνίζονται ενάντια στις ομάδες τόσο του Α.Ο Ξάνθης όσο και του Ιωνικού, όπως είναι ο Λεβαδειακός, ο Διαγόρας Ρόδου, τα Χανιά, ο Ο.Φ. Ιεράπετρας κ.α. Μετά και από την παρούσα επιστολή μας, θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα να αναλάβετε όλοι τις ευθύνες σας και δεν υπάρχει η δικαιολογία ότι δεν γνωρίζατε.

Θα είστε όλοι συνυπεύθυνοι. Ζητούμε την προστασία της ομάδας μας, καθώς η βαθμολογική θέση της ομάδας μας δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μην μας σέβεται και να παίζει τα βρόμικα παιχνίδια του. Επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας για ακόμη μία φορά, όσον αφορά τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Τέλος, στην επιστολή που μας αποστείλατε την 18/2/2021 κ. Κλάτεμπεργκ, μας αναφέρατε ότι ελπίζατε να επισκεφτείτε την ομάδα μας σύντομα.

Με την παρούσα επιστολή, σας καλούμε με κάθε επισημότητα, να παραβρεθείτε στην πόλη μας και να παρακολουθήστε τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο αυτή του Ιωνικού και θα χαρούμε ιδιαίτερα να αποδεχτείτε αυτήν την πρόσκληση. Έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε από κοντά, αλλά και να γευτείτε την υπέροχη και θερμή φιλοξενία της ομάδας μας και της πανέμορφης πόλης μας.

Μετά τιμής, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΓΙΟΥΛΗΣ”

Share it