Search

Οριστικό: Επιστρέφει στις 11 Απριλίου η Γ’ Εθνική!

Σέντρα την Κυριακή 11 Απριλίου για την Γ’ Εθνική. 

Αυτό αποφάσισε στην σημερινή πρώτη της συνεδρίαση η νέα διοίκηση της ΕΠΟ που συστάθηκε και σε σώμα. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από εκεί που είχε σταματήσει δηλαδή από την 5η αγωνιστική και θα διεξαχθεί σε έναν μόνο γύρο.

Όσο αφορά τα ματς που είχαν αναβληθεί λόγω κορονοϊού θα διεξαχθούν αργότερα, σε ημερομηνία ή ημερομηνίες που θα ορίσει η Ομοσπονδία. Πιο συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο τα παιχνίδια που είχαν αναβληθεί είναι τα Νέστος Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου, Άρης Αβάτου – ΑΕ Αμπελοκήπων & ΑΕ Ευόσμου – Ελπίς Σαπών. Το Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου της 3ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί ματαιώνεται και ο Απόλλων παίρνει 3 βαθμούς άνευ αγώνα καθώς η ομάδα της Ροδόπης δεν συνεχίζει στο πρωτάθλημα.

Αναφορικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict.gr, μέχρι την Τετάρτη θα έχουν σταλεί στις ομάδες.

Σχετικά με τον υποβιβασμό, αν και δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, το πιο πιθανό είναι να ισχύσει η προκήρυξη. Δηλαδή από τον 1ο όμιλο να υποβιβαστούν οι τελευταίες 6 ομάδες.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 11/4, θα γίνουν τα παιχνίδια:

Απόλλων Παραλιμνίου – Αετός Ορφανού
Ορφέας Ξάνθης – Άρης Αβάτου
Ελπίς Σαπών – ΑΕ Διδυμοτείχου
Αναγέννηση Θαλασσιάς – Νέστος Χρυσούπολης
Ηρακλής – Αλεξανδρούπολη FC
Εθνικός Σοχού – Πανδραμαϊκός
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – ΑΕ Ευόσμου
ΑΕ Αμπελοκήπων – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ 

Share it