Search

Τα δεδομένα στην μάχη των…τριών και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε για Ξάνθη, Ιωνικό και Λεβαδειακό

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Super League 2 με τέσσερις στροφές ακόμα για το φινάλε της κανονικής περιόδου και την έναρξη των “τελικών” στα πλέι οφ, με τον Ιωνικό μετά το πέρας της 18ης στροφής να παίρνει πολύ σημαντικό προβάδισμα

Ο Ιωνικός ήταν ο μεγάλος νικητής της αγωνιστικής που πέρασε καθώς ήταν ο μόνος της τριάδας που κέρδισε και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο της ισοπαλίες που είχαν Λεβαδειακός και Ξάνθη με τους ουραγούς ΟΦΙ και Καραϊσκάκη αντίστοιχα. Πλέον η ομάδα της Νίκαιας έθεσε γερές βάσεις για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης και το μεγάλο πλεονέκτημα που παρέχει η συγκεκριμένη θέση. που σαφέστατα παίζει ρόλο αν σκεφτεί κανείς πως αυτός που θα τερματίσει πρώτος θα παίξει εντός τόσο με τον 2ο τον 3ο και τον 4ο, ενώ ο τρίτος θα έχει το μειονέκτημα οτι θα παίξει εκτός με τον 1ο και τον 2ο και τα υπόλοιπα εντός.

Η Ξάνθη μετά την απίστευτη γκέλα με τον Καραϊσκάκη έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανέβει ακόμα μια θέση και πλέον όντας στο -6 απο την κορυφή ξέρουν όλοι στον σύλλογο οτι πλέον τα…λάθη δεν συγχωρούνται. Για την ομάδα της Θράκης ακολουθεί το παιχνίδι της Τετάρτης στα πολύ επικίνδυνα Τρίκαλα ενώ την Κυριακή θα υποδεχτεί τον Διαγορά, πριν στην τελευταία δυάδα αγώνων πάει στην Ιεράπετρα για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΙ και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενήσει την Παναχαϊκή.

Ο πρωτοπόρος Ιωνικός έχοντας πάρει μεγάλο πλεονέκτημα έχει μπροστά του δύο ματς που είναι στα…μέτρα του και μοιάζει να είναι το μεγάλο φαβορί. Η αρχή γίνεται την Τετάρτη με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη στην Άρτα για να φιλοξενήσει το Σάββατο την Δόξα Δράμας πριν τους “τελικούς” με Λεβαδειακό στην Βοιωτία και τα πολύ φορμαρισμένα Χανιά στη Νίκαια.

Το πιο δύσκολο πρόγραμμα απ’ όλους φαίνεται να το έχει ο Λεβαδειακός που την Τετάρτη θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή, το Σάββατο θα αγωνιστεί στην Λάρισα με τον Απόλλωνα πριν το μεγάλο ματς της 17ης Απριλίου με τον Ιωνικό στην Λιβαδειά, ενώ την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Τζουζέπε Σανίνο θα παίξει στην Δράμα με την Δόξα.

Το Sportsaddict.gr σας παρουσιάζει το μενού μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας:

1. Ιωνικός    37

19. ΑΕ Καραϊσκάκης(7/4, εκτός)

20. Δόξα Δράμας(10/4, εντός)

21. Λεβαδειακός(17/4, εκτός)

22. Χανιά(21/4, εντός)

2. Λεβαδειακός   32

19. Παναχαϊκή(7/4, εντός)

20. Απόλλων Λάρισας(10/4, εκτός)

21. Ιωνικός(17/4, εντός)

22. Δόξα Δράμας(21/4, εκτός)

3. Ξάνθη    31

19. Τρίκαλα(7/4, εκτός)

20. Διαγόρας(11/4, εντός)

21. ΟΦ Ιεράπετρας(17/4, εκτός)

22. Παναχαϊκή(21/4, εντός)

Share it

Μία Απάντηση

  1. Χαθηκε η ευκαιρια, για την πρωτη,θεση. Αν πετας βαθμους σε καποιον καραισκακη, τοτε ψαχνεσαι. Τωρα να ευχομαστε ο ιωνικος να κερδιση στην λεβαδεια, για να περασουμε 2οι. Ας ευχομαστε να ερθη το ΚΑΛΥΤΕΡΟ σεναριο.