Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το Ξάνθη-Καραϊσκάκης Άρτας!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι!

Δέκατη όγδοη (18η) αγωνιστική στη Super League 2 σήμερα Σάββατο 3 Απριλίου, με την Ξάνθη να υποδέχεται τον Καραϊσκάκη Άρτας. Το SportsAddict.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβούν στη σημερινή αναμέτρηση. Το LIVE συντονίζει ο Κώστας Νασούδης, ρεπορτάζ από τον Νεκτάριο Αμποβιανίδη.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, με τα τελευταία νέα, την προϊστορία και τις αποστολές των δύο ομάδων, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Το περασμένο Σάββατο για την 17η αγωνιστική, η Ξάνθη κέρδισε με 1-0 το ντέρμπυ με τον Εργοτέλη (θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα, ΕΔΩ το photostory της αναμέτρησης και ΕΔΩ τα highlights του ματς), ενώ ο Καραϊσκάκης Άρτας ηττήθηκε με 1-2 από τον Απόλλων Λάρισας.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία της Super League 2 EΔΩ.

14:00 Λόγο για σπουδαία νίκη της Ξάνθης επί του Εργοτέλη, έκανε ο Μπάμπης Τεννές στις δηλώσεις του. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:02 Στον κόσμο της ομάδας αφιέρωσε τη νίκη ο Κώστας Τσαμούρης, λέγοντας πως θα δώσει ώθηση στον ΑΟΞ για τη συνέχεια. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:05 Ο Μπέκα Μικελτάτζε, σκόρερ του χρυσού γκολ με τον Εργοτέλη, αναδείχθηκε MVP, από τους φίλους του ΑΟΞ. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:08 Ενώ μια ακατανόητη διαιτητική απόφαση, παραλίγο να στερήσει από τον ΑΟΞ τη νίκη. Ο λόγος για το ακυρωθέν τέρμα του Έμπερτ, το οποίο ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, που όπως φαίνεται και από το βίντεο, δεν έκανε..κανείς. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:10 Παράλληλα ο Σάββας Σιατραβάνης, που στον αγώνα με τον Εργοτέλη αγωνίστηκε μέχρι και..δεξί μπακ, συμπλήρωσε 200 συμμετοχές στην κατηγορία. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:11 Οι δύο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο τους ζέσταμα.

14:12 Ο Μπέκα Μικελτάτζε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ3 μετά το ματς με τον Εργοτέλη, τόνισε πως η Ξάνθη θα τα δώσει όλα για να τερματίσει στην κορυφή του Πρωταθλήματος. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:15 Αίσθηση προκάλεσε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για τον αγώνα της Ξάνθης με τον Εργοτέλη, με σχόλιο περί διαιτητικής εύνοιας των Θρακιωτών, κάτι που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του συλλόγου. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:18 Με την ευχή να ανοίγει ένας νέος δρόμος αξιοπιστίας στην Αρχή του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, η Ξάνθη συνεχάρη τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη και όσους εξελέγησαν στην Εκτελεστική Επιτροπή, μεταξύ των οποίων θυμίζουμε πως είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, Μάνος Γαβριηλίδης. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:20 Μεσοβδόμαδα είχαμε και την καταβολή της πρώτης δόσης από το στοίχημα, στις ομάδες της Super League 1, της Super League 2 και της Basket League. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:22 Με τρία ματς ανοίγει σήμερα η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Super League 2. Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

14:25 Η μάχη για την κορυφή φουντώνει, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος. Θυμηθείτε το πρόγραμμα των τριών μονομάχων, Ιωνικού, Λεβαδειακού και Ξάνθης, ΕΔΩ.

14:27 Ώρα για τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Ξάνθη (Τεννές): Μπέντο, Παντελιάδης, Δημούτσος, Παπάζογλου Τ., Ντίνας, Σχρόιγεν, Σιατραβάνης, Παπάζογλου Θ., Βέρκερ, Μπριλάντε, Θυμιάνης.
Αναπληρωματικοί: Ίζο, Καπνίδης, Τσαμούρης, Τάτος, Τζούρμαν, Βόλτερς, Πέτροβιτς, Μυστακίδης, Έμπερτ.

Καραϊσκάκης Άρτας (Μάγκος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Νταλακούρας, Δούμτσιος, Κορέλας, Ναζίμ, Τάμπας, Μπρέμπος, Τσούτσης, Κλιγγόπουλος.
Αναπληρωματικοί: Σολεϊμέζογλου, Γαλεάδης, Γυφτοκώστας, Δερμιτζάκης, Μαραθωνίτης, Μαύρου, Κόκας, Φετεινίδης, Μπότσαρης.

14:30 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Μπούμπας της ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους Αναστασιάδη της ΕΠΣ Σερρών και Κουκούμη της ΕΠΣ Καβάλας. Τέταρτος είναι ο Παρχαρίδης της ΕΠΣ Δράμας.

14:31 Ολοκλήρωσαν το ζέσταμά τους οι δύο ομάδες και αποσύρονται στα αποδυτήρια.

14:33 Ανακοίνωση κατά του ρέφερι από την Ήπειρο που ορίστηκε στο σημερινό παιχνίδι, εξέδωσε ο Καραϊσκάκης Άρτας. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:35 Ο ηγέτης της Ξάνθης Ανδρέας Τάτος για άλλο ένα ματς, έδωσε πρώτος το σύνθημα νίκης. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:37 Εκτός αποστολής για την Ξάνθη είναι οι Μικελτάτζε (τιμωρημένος), Κέλαβα, Τεσίγια, Έλλιοτ και οι τραυματίες Γκαρσία, Στάθης, Αλή και Βασίλεφ.

14:40 Στους 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στα Πηγάδια, στο 55% η υγρασία, ενώ 3 Μποφόρ ο άνεμος που πνέει.

14:43 Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

14:44 Καθιερωμένος όρκος νίκης από τους παίκτες του ΑΟΞ, μπροστά από τον πάγκο της ομάδας.

14:45 Σέντρα στον αγώνα!

14:47 Καζέλης, Πάνος, Ρούνεϊ και Λόβριτς είναι οι 4 που άφησε εκτός 20αδας ο Γιάννης Μάγκος.

3′ Με 4-2-3-1 παρατάσσεται η Ξάνθη, με τον Μπέντο κάτω από τα δοκάρια, τους Παντελιάδης, Παπάζογλου Τ., Βέρκερ και Μπριλάντε στην άμυνα. Δημούτσος και Θυμιάνης στα χαφ, Σχρόιγεν και Σιατραβάνης στα πλάγια και ο Ντίνας πίσω από τον Θανάση Παπάζογλου.

5′ Δοκάρι για την Ξάνθη!
Πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς και ανήκει στον ΑΟΞ. Κόρνερ του Σιατραβάνη, ο Θανάσης Παπάζογλου έκανε την κεφαλιά και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπουργάνη. Στη συνέχεια της φάσης υπήρχαν και διαμαρτυρίες για πέναλτι στον Βέρκερ, με τον ρέφερι να αφήνει το ματς να συνεχιστεί.

11′ Διαμαρτυρίες για πέναλτι για χέρι σε σέντρα του Σχρόιγεν. Δεν είδε κάτι μεμπτό ο ρέφερι.

12′ Σέντρα του Μπριλάντε, ο Θ. Παπάζογλου έκανε την κεφαλιά, ο Μπουργάνης δεν κατάφερε να μπλοκάρει στη διεκδίκηση, όμως στη συνέχεια οι αμυντικοί απομάκρυναν.

12′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!

Ο Κομοτηναίος Θανάσης Ντίνας, έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Κλιγγόπουλο και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-0.

15′ Πρώτο τέταρτο στο ματς με τον ΑΟΞ να είναι σαφώς ανώτερος και να έχει διώξει το άγχος με το γρήγορο γκολ που πέτυχε. Ικανοποιημένος ο Μπάμπης Τεννές, από την άλλη αρκετές παρατηρήσεις από τον Γιάννη Μάγκο.

16′ Επικίνδυνη στιγμή για τους φιλοξενούμενους, ο Μπρέμπος έβγαλε τη σέντρα και ο Θυμιάνης απομάκρυνε την τελευταία στιγμή.

17′ Ντίνας και Σχρόιγεν εναλλάσσονται αρκετά συχνά μεταξύ τους σε άξονα και αριστερά.

21′ Πέναλτι για την Ξάνθη που κερδίζει ο Σιατραβάνης σε μαρκάρισμα του Χατζηδίμπα!

22′ Άουτ η εκτέλεση του Σιατραβάνη!
Ο παίκτης της Ξάνθης προσπάθησε να σκοράρει α λα Πανένκα, ωστόσο η εκτέλεσή του έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

26′ Ξεπεράσαμε τα μισά του πρώτου μέρους με τον ΑΟΞ να προηγείται με 1-0. Την ίδια ώρα παραμένει το 0-0 στο Εργοτέλης-Τρίκαλα και στο Χανιά-Διαγόρας.

27′ Δυνατό μαρκάρισμα του Τάσου Παπάζογλου στον Δούμτσιο. Αρκείται στις παρατηρήσεις ο κύριος Μπούμπος.

28′ Πρώτη τελική που καταγράφεται για τον Καραϊσκάκη, με την κεφαλιά του Τσούτση μετά από φάουλ του Κορέλα να περνά πολλά μέτρα άουτ.

32′ Έχει μείνει πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Δημούτσος και πιάνει την μέση του.

34′ Επέστρεψε στο ματς ο χαφ της Ξάνθης, που δείχνει να μπορεί να συνεχίσει κανονικά.

38′ Στο 58% η κατοχή της μπάλας υπέρ του ΑΟΞ. Έχει πέσει ελάχιστα το συγκεκριμένο νούμερο, μιας που μετά το χαμένο πέναλτι οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να συνέλθουν, μετά το κακό πρώτο εικοσάλεπτο για αυτούς, επιχειρώντας να κρατήσουν την μπάλα για περισσότερη ώρα στα πόδια τους.

38′ Σουτ του Δούμτσιου, κανένας λόγος ανησυχίας για τον Μπέντο.

41′ Δύο γκολ μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στο Παγκρήτιο. Προηγήθηκε ο Εργοτέλης με τον Μανουσάκη στο 37′ και ισοφάρισαν τα Τρίκαλα στο 41′ με τον Ευθυμίου.

44′ Πρώτη κίτρινη στο ματς την οποία αντικρίζει ο Βέρκερ για μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου.

45′ Συμπληρώσαμε τα πρώτα 45′. Ένα λεπτό θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

15:31 Τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος. Ξάνθη-Καραϊσκάκης Άρτας 1-0!

15:33 Ημίχρονο και στα άλλα δύο ματς. Εργοτέλης-Τρίκαλα 1-1, Χανιά-Διαγόρας 0-0.

15:35 Τα στατιστικά του πρώτου μέρους:

15:40 Για άλλο ένα ματς το παρόν στο γήπεδο δίνει σύσσωμη η διοίκηση του ΑΟΞ.

15:42 Σε λίγα λεπτά η σέντρα του δευτέρου μέρους. Θυμίζουμε πως η Ξάνθη ξεκίνησε ιδανικά το ματς, θα μπορούσε να προηγείται και με μεγαλύτερο σκορ, αλλά ο Σιατραβάνης έχασε το πέναλτι και οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν εν μέρει την εικόνα του ματς.

15:43 Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο.

15:45 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους! Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

48′ Πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παντελιάδη να βγάζει τη σέντρα από τα αριστερά και τον Σιατραβάνη να μην προλαβαίνει να μπει στη τροχιά της μπάλας, η οποία πέρασε από όλους και κατέληξε άουτ.

49′ Πρώτη κίτρινη και για τους φιλοξενούμενους στον Τσούτση για μαρκάρισμα στον Ντίνα.

52′ Συρτό σουτ του Κορέλα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μπέντο. Η καλύτερη στιγμή του Καραϊσκάκη στο ματς.

53′ Ο Ευθυμίου σκοράρει και πάλι και βάζει τα Τρίκαλα μπροστά στο σκορ κόντρα στον Εργοτέλη, σε μια εξέλιξη που σίγουρα ευνοεί τον ΑΟΞ.

55′ Διπλή αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Μαραθωνίτης και Κόκας στο ματς, αντί των Κορέλα και Μπρέμπου.

58′ ΓΚΟΛ για τον Καραϊσκάκη Άρτας!
O Θυμιάνης υποδέχθηκε με πλάτη την μπάλα από τον Βέρκερ, οι παίκτες της Άρτας που ανέβηκαν ψηλά, τον έκλεισαν, ο Δούμτσιος έκλεψε, μοίρασε στον Ναζίμ και εκείνος με πλασέ με τη μια μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

59′ Διπλή αλλαγή για την Ξάνθη. Σιατραβάνης και Ντίνας αφήνουν τη θέση τους σε Έμπερτ και Τάτο.

66′ Τρίτη κίνηση από τους δύο πάγκους. Για τον ΑΟΞ ο Καπνίδης περνά στη θέση του Θανάση Παπάζογλου και για τους Αρτινούς ο Τσούτσης άφησε τη θέση του στον Μαύρου.

69′ Σκοράρει με το κεφάλι ο Καπνίδης μετά τη σέντρα του Παντελιάδη, όμως το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Όλοι οι άνθρωποι του ΑΟΞ έχουν πέσει στον πρώτο βοηθό και διαμαρτύρονται.

70′ Βλέπει κίτρινη κάρτα και ο Ντίνας για διαμαρτυρία.

71′ Τώρα συνεχίζεται ο αγώνας.

72′ Από τέσσερις τελικές, εκ των οποίων δύο στο στόχο, έχουν και οι δύο ομάδες.

72′ Σουτ του Σχρόιγεν από τα αριστερά, έδιωξε με τις γροθιές ο Μπουργάνης.

72′ Κίτρινη κάρτα στον Θυμιάνη που κράτησε τον Ναζίμ για να μη φύγει στη κόντρα.

73′ Σουτ του Θυμιάνη η μπάλα αρκετά άουτ.

75′ Καλή στιγμή για τον Καραϊσκάκη με τον Μαραθωνίτη να βγαίνει στην κόντρα, να σπάει τη μπάλα στον Ναζίμ και το σουτ του τελευταίου να κοντράρει στους αμυντικούς της Ξάνθης.

75′ Εδώ η προηγούμενη αμφισβητούμενη φάση.

77′ Κίτρινη κάρτα στον Κόκα για μαρκάρισμα στον Δημούτσο.

79′ Κίτρινη κάρτα στον Μπάμπη Τεννέ για διαμαρτυρία.

79′ Τελευταία αλλαγή για τους φιλοξενούμενους με τον Γυφτοκώστα να αντικαθιστά τον Δούμτσιο.

81′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΞ. Ο Σχρόιγεν γύρισε παράλληλα στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Καπνίδης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

82′ Σουτ του Καπνίδη μέσα από την περιοχή, βρήκε τη μπάλα όσο έπρεπε ο Μπουργάνης και απομάκρυνε σε κόρνερ.

82′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟΞ. Ο Δημούτσος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τάσος Παπάζογλου έκανε την κεφαλιά ψαράκι και ο Τάμπας απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

83′ Κίτρινη κάρτα και στον Ναζίμ.

85′ Νέα κεφαλιά του Παπάζογλου μετά από κόρνερ, η μπάλα αυτή τη φορά περνά πάνω από τα δοκάρια.

86′ Την ίδια ώρα στο Παγκρήτιο το σκορ έχει γίνει 2-2, με τον Εργοτέλη να ισοφαρίζει σε 2-2 με τον Μανουσάκη στο 78′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στα Χανιά οι γηπεδούχοι προηγούνται 1-0 του Διαγόρα Ρόδου με το γκολ του Καμαρά από το 61′.

87′ Σουτ του Σχρόιγεν έξω από την περιοχή, το οποίο όμως είναι πολύ άστοχο.

89′ Απίστευτο ματς στο Ηράκλειο, με τα Τρίκαλα να ανακτούν το προβάδισμα και να κάνουν το 2-3.

90′ Συμπληρώσαμε τα 90′. Πέντε λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

90+2′ Με 10 ο ΑΟΞ!
Οι γηπεδούχοι έχασαν την μπάλα ενώ ήταν στην επίθεση, και σε ένα γέμισμα προς τον Ναζίμ, ο Θυμιάνης μπήκε άτσαλα στη διεκδίκηση, είδε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

90+3′ Κίτρινη στον Μπουργάνη για καθυστέρηση.

90+5′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Καραϊσκάκη Άρτας. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στη κόντρα, ο Μαραθωνίτης μοίρασε στον Μαύρου, όμως το πλασέ κατέληξε στα χέρια του Μπέντο.

16:36 Τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση. Ξάνθη-Καραϊσκάκης Άρτας 1-1!

16:37 Ο Ανέστης Τσετινές διαμρτύρεται έντονα στον ρέφερι του αγώνα, ο οποίος ακόμα δεν έχει αποχωρήσει για τα αποδυτήρια και δέχεται κίτρινη κάρτα.

16:40 Τελικό αποτέλεσμα και στα άλλα δύο ματς. Εργοτέλης-Τρίκαλα 2-3, Χανιά-Διαγόρας Ρόδου 1-0.

16:45 Η Ξάνθη ξεκίνησε ιδανικά το ματς, ωστόσο το χαμένο πέναλτι τόσο αποσυντόνισε τους γηπεδούχους, όπως αποδείχθηκε, αλλά αναπτέρωσε και τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο και τελικά ήρθε. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ δεν έπιασε τα στάνταρ της απόδοσής της και οι Αρτινοί πήραν έναν ανέλπιστο βαθμό. Προφανώς και η Ξάνθη διατηρεί τις αμφιβολίες της για το ακυρωθέν τέρμα του Καπνίδη, το οποίο έφερε ακόμα μεγαλύτερο εκνευρισμό στα υπολοιπόμενα λεπτά της αναμέτρησης. Πισωγύρισμα αυτό το αποτέλεσμα για τον ΑΟΞ, που δέχθηκε γκολ μετά από 7 ματς με 0 παθητικό και παράλληλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τον Εργοτέλη που ηττήθηκε και πάλι, αλλά και να ανέβει έστω προσωρινά, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

16:50 Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του ματς.

Δείτε ΕΔΩ πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Super League μετά τα ματς του Σαββάτου για την 18η αγωνιστική.

Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! Καλό υπόλοιπο Σαββάτου!

Share it