Search

Γκέλα “σοκ” για τον ΑΟΞ που έμεινε στο 1-1 με Καραϊσκάκη ελέω…Μπούμπα και Αναστασιάδη!

Μεγάλη απώλεια βαθμών υπέστη η Ξάνθη που δεν εκμεταλλεύτηκε την μεγάλη ανωτερότητα της και “πέταξε” δύο βαθμούς κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας, με τον Ηπειρώτη διαιτητή Μπούμπα και τον Αναστασιάδη που ακύρωσε γκολ του Καπνίδη να είναι οι αρνητικοί πρωταγωνιστές.

Σε ένα ματς που ξεκίνησε ιδανικά για τους ξανθιώτες που είχαν δοκάρι με τον Παπάζογλου στο 5′ και σκόραραν στο 12′ με τον Ντίνα, όμως απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία να “καθαρίσουν” το ματς με τον Σιατραβάνη να αστοχεί απο τα 11μέτρα σε παράβαση που κέρδισε ο ίδιος. Ενώ στο δεύτερο κόντρα στην ροή του αγώνα και απο μεγάλο λάθος του Θυμιάνη η ομάδα της Άρτας ισοφάρισε με τον Ναζίμ και κλείστηκε, με τον ΑΟΞ να παίζει “μονότερμα” να σκοράρει με τον Καπνίδη(που ακύρωσε ο Σερραίος Αναστασιάδης), με τον Μπούμπα μάλιστα να “φορτώνει” με κίτρινες τους ξανθιώτες ενώ στο φινάλε απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Θυμιάνη.ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της ανέβηκε προσωρινά στην δεύτερη θέση με 31 βαθμούς, μαζί με τον Λεβαδεικό, και πλέον ελπίζει σε “απώλεια” του Ιωνικού για να μην απομακρυνθεί επικίνδυνα απο την πρώτη θέση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπούμπας (ΕΠΣ Ηπείρου) με α’ βοηθό τον κ. Αναστασιάδη (ΕΠΣ Σερρών), β’ βοηθό τον κ. Κουκούμη (ΕΠΣ Καβάλας) και 4ο διαιτητή τον κ. Παρχαρίδη (ΕΠΣ Δράμας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Μπέντο, Μπριλάντε, Παντελιάδης, Βέρκερ, Παπάζογλου Τ., Δημούτσος, Θυμιάνης, Σιατραβάνης (60′ Έμπερτ), Σχρόιεν, Παπάζογλου Θ. (66′ Καπνίδης), Ντίνας (60′ Τάτος).

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Νταλακούρας, Δούμτσιος (79′ Γυφτοκώστας), Κορέλας (55′ Κόκας), Ναζίμ, Τάμπας, Μπρέμπος (55′ Μαραθωνίτης), Τσούτσης (66′ Μαύρου), Κλιγγόπουλος.

Share it