Search

Ανδρέας Τάτος: “Όλοι καταθέτουμε την ψυχή μας για να πραγματοποιήσει τον στόχο της ανόδου η ομάδα”

O Ανδρέας Τάτος εγκαινίασε το AOX Q&A και έδωσε απαντήσεις στις ερωτήσεις των φιλάθλων. Ο αρχηγός των Θρακιωτών μίλησε για την αλλαγή ψυχολογίας με τον Μπάμπη Τεννέ, περιέγραψε μια μέρα από την καθημερινότητά του και απάντησε σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που είναι εκ των αρχηγών στην προσπάθεια για την άνοδο.

Αρχικά δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες με τις πρώτες απαντήσεις:

Ενώ μία μέρα αργότερα ανέβηκε και ένα βίντεο με απαντήσεις σε ακόμα τρία ερωτήματα(δείτε το ΕΔΩ). στα οποία ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε:

Ποιες διαφορές παρατηρείς ανάμεσα στον Τόνι Πόποβιτς και τον Μπάμπη Τεννέ; Τι έφερε ο κ. Τεννές;

«Πάνω απ’ όλα άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας. Είναι έμπειρος προπονητής ο κ. Τεννές με χρόνια στον χώρο και ξέρει την κατηγορία και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Πώς είναι μια μέρα από την καθημερινότητά σου;

«Πώς να περνάμε με τα πρωτόγνωρα πράγματα που ζούμε; Η καθημερινότητά μου είναι δύσκολη, απλά τώρα με τα ταξίδια και τις προπονήσεις εμείς οι ποδοσφαιριστές ξεφεύγουμε λίγο με τα παιχνίδια Στον ελεύθερο χρόνο μου θα προτιμήσω να περπατήσω στην πόλη. Μέχρι εκεί, δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο».

Πώς αισθάνεσαι που είσαι ένας εκ των αρχηγών στην προσπάθεια για την άνοδο;

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι το ίδιο. Όλοι καταθέτουμε την ψυχή μας για να πραγματοποιήσει τον στόχο της η ομάδα που είναι η άνοδος και δεν ξεχωρίζει κανένας παίκτης από κάποιον άλλο. Είτε φοράω το περιβραχιόνιο, είτε όχι, για εμένα είναι το ίδιο».

 

Share it