Στην Εθνική Επιτροπή Διοίκησης της ΕΦΟΑ εξελέγη ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης

Στην Εθνική Επιτροπή Διοίκησης της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης εξελέγη ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλεξ/πολης Θανάσης Μιχαηλίδης.

Ο Ο.Α.Α. συγχαίρει τον κ. Μιχαηλίδη:

“Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εκλογή του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. Μιχαηλίδη Αθανάσιου, ως μέλος της Εθνικής Επιτροπής Διοίκησης της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ΕΦΟΑ στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 30.03.2021.

Ο Θανάσης μετά από χρόνια ενεργής δράσης στους αγωνιστικούς χώρους και με εμπειρία στα θέματα τένις σε εθνικό επίπεδο και οργάνωσης είναι ο καταλληλότερος για να βοηθήσει την Ομοσπονδία στην ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και ειδικότερα στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας.

Ο κύριος στόχος μας παραμένει η συνεχής ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή και ανόδου του επιπέδου του αθλήματος. Ευχόμαστε στην Διοίκηση της ΕΦΟΑ και τον Πρόεδρο κ. Σταματιάδη καλή επιτυχία στο έργο τους για να πάρει το τένις την θέση που του αξίζει στην χώρα μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με τις δυνάμεις μας στην επίτευξη των στόχων.

Ευχόμαστε επιτυχία στον νέο του ρόλο.
Με τιμή,
Δ.Σ.”

Share it