Λύγισε στα Ημιτελικά του Miami η Σάκκαρη από την Αντρεέσκου!

O ημιτελικός του Miami Open ανάμεσα στην Μπιάνκα Αντρέσκου και την Μαρία Σάκκαρη θα μνημονεύεται για χρόνια! Οι δύο τενίστριες τα έδωσαν όλα, έπαιξαν δύο tie breaks και τελικά η Καναδή πήρε την πρόκριση για τον τελικό με 7-6 (7), 3-6, 7-6 (4).

Το πρώτο σετ ήταν αρκετά ισορροπημένο. Η Αντρέσκου ήταν εκείνη που κατάφερε να κάνει το πρώτο μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ. Ωστόσο, η Σάκκαρη κατάφερε να βρει απάντηση και στο έβδομο γκέιμ να απαντήσει. Το σετ οδηγήθηκε στο τάι-μπρεϊκ. Εκεί η Μαρία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί δύο σετ-πόιντ της και εν τέλει η Καναδή τενίστρια έκανε το 1-0.

Μόλις στο τρίτο γκέιμ του δεύτερου σετ η Καναδή πέτυχε μπρέικ, βάζοντας δύσκολα στην Σάκκαρη. Η Αντρέσκου ασκούσε μεγάλη πίεση στην Ελληνίδα τενίστρια. Ωστόσο, η Μαρία μπόρεσε να βρει τη δική της απάντηση σημειώνοντας μπρέικ στο έκτο γκέιμ. Η Σάκκαρη εκμεταλλεύτηκε το καλό της μομέντουμ και έκλεισε το σετ με 3-6 , αφού έκανε δεύτερο μπρέικ.

Τρομερές ανατροπές είχαμε και στο τρίτο σετ. Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εκείνη που έκανε πρώτη μπρέικ και κατάφερε να προηγηθεί με 4-2. Στη συνέχεια όμως η Καναδή απάντησε με το ίδιο νόμισμα για να πάρει κεφάλι στο σκορ με 5-4!

Η Σάκκαρη δεν τα παράτησε και με νέο break πήρε κεφάλι στο σκορ με 6-5, αλλά και πάλι η Αντρέσκου απάντησε με break back για να οδηγηθούμε σε δεύτερο tie break. Εκεί η Κανάδη ήταν ανώτερη και κατάφερε να κλείσει το σετ και το ματς με 7-6 (7), 3-6, 7-6 (4).

Share it