Προσωρινή διοίκηση με Βασιλακόπουλο, Φασούλα, Παπανικολάου και Νίκο Νικολόπουλο στην ΕΟΚ!

«Οικουμενική» είναι η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, που θα αναλάβει την ηγεσία της Ομοσπονδίας μέχρι τις εκλογές. Το Πρωτοδικείο αποφάσισε την παρουσία αρκετών ανθρώπων από την απερχόμενη διοίκηση και γι’ αυτό στα μέλη υπάρχουν τα ονόματα -μεταξύ άλλων- του Γιώργου Βασιλακόπουλου, του Αριστείδη Γολέμη και του Παναγιώτη Τσαγκρώνη. Ενώ στην προσωρινή διοίκηση θα είναι ο και ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Νίκος Νικολόπουλος.

Από εκεί και πέρα, οι υποψήφιοι για την θέση του νέου προέδρου, Παναγιώτης Φασούλας και Άγγελος Παπανικολάου, βρίσκονται στα ονόματα που θα διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω, ενώ εκτός έμεινε ο Βαγγέλης Λιόλιος. Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως «περάσαν» και τα ονόματα από τις χθεσινές (30/3) αιτήσεις των συνδυασμών, αφού στα μέλη βρίσκονται οι Νίκος Φιλίππου και Γιάννης Αλεξόπουλος καθώς και άτομα από όλες τις παρατάξεις.

Αυτό που μένει είναι να διεξαχθεί συνεδρίαση στην ΕΟΚ, ώστε να συγκροτηθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα καθοδηγήσει την Ομοσπονδία μέχρι τις Εκλογές. Η νέα – και προσωρινή- διοίκηση θα ξεκινήσει το έργο της από την 1η Απριλίου.

Αναλυτικά τα μέλη της προσωρινής διοίκησης: 

Γιώργος Βασιλακόπουλος
Βαγγέλης Γαλατσόπουλος
Αριστείδης Γολέμης
Παναγιώτης Τσαγκρώνης
Δημητρης Αγγελόπουλος
Σωτήρης Κολοσούσας
Κώστας Παρίσης
Παναγιώτης Φασούλας
Γιάννης, Αλεξόπουλος
Άγγελος Παπανικολάου
Νίκος Φιλίππου
Φάνης Χριστοδούλου
Μέμος Ιωάννου
Ευθύμης Ρεντζιάς
Σάββας Λόρτος
Νίκος Νικολόπουλος
Μπάμπης Μαρκάκης
Σπύρος Μπάκουλας
Σταύρος Δουβής
Χρήστος Μήλας
Κώστας Ασημακόπουλος

Aναπληρωματικά μέλη:

Μιχαήλ Βακαλόπουλος
Ιωάννης Καλαϊτζάκης
Δημήτριος Ρόζης

Share it