Search

Η μάχη των…τριών για την πρωτιά! Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε για Ξάνθη, Ιωνικό και Λεβαδειακό

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Super League 2 με πέντε στροφές ακόμα για το φινάλε της κανονικής περιόδου και την έναρξη των “τελικών” στα πλέι οφ.

Με τους Εργοτέλη και Διαγόρα να χάνουν έδαφος τα τρία μεγάλα φαβορί φαίνεται πως θα είναι αυτοί που θα παλέψουν μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, που σαφέστατα παίζει ρόλο αν σκεφτεί κανείς πως αυτός που θα τερματίσει πρώτος θα παίξει εντός τόσο με τον 2ο τον 3ο και τον 4ο, ενώ ο τρίτος θα έχει το μειονέκτημα οτι θα παίξει εκτός με τον 1ο και τον 2ο και τα υπόλοιπα εντός. Οπότε αντιλαμβάνεται κανείς την σημαντικότητα και γιατί και οι τρεις μονομάχοι θέλουν την πρώτη θέση, έχοντας μπροστά τους… επικίνδυνα ματς καθώς όλες οι ομάδες δείχνουν πως έχουν κίνητρο είτε την είσοδο στα πλέι οφ είτε την παραμονή τους.

Σε σχέση με τους τρεις μονομάχους η Ξάνθη μοιάζει να έχει το πιο βατό πρόγραμμα, και αν είναι σοβαρή μπορεί να κάνει ακόμα και το απόλυτο. Έχοντας 3 ματς στο κάστρο του ο ΑΟΞ που θα υποδεχτεί τον Καραϊσκάκη που ψάχνει βαθμούς για να φύγει απο την τελευταία θέση και τους Διαγόρα Ρόδου και Παναχαϊκή που μάχονται για μια θέση στα πλέι οφ. Εκτός έδρας η ομάδα της Ξάνθης καλείται να είναι προσεκτική έχοντας να παίξει σε Τρίκαλα και Ιεράπετρα απέναντι σε δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους.

Η ομάδα του Ιωνικού που έχει ένα σημαντικό προβάδισμα στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος έχει 3 εκτός έδρας παιχνίδια με πιο δύσκολο φυσικά αυτό στην Λιβαδειά την προτελευταία αγωνιστική ενώ παίζει και σε Λάρισα με τον ανεβασμένο Απόλλωνα και στην Άρτα, ενώ στη Νίκαια θα υποδεχτεί την Δόξα Δράμας και την τελευταία αγωνιστική τα Χανιά που μάχονται για να μπουν στα πλέι οφ.

Πανομοιότυπο μενού έχει και ο Λεβαδειακός που θα δώσει 3 εκτός έδρας ματς και 2 στην έδρα του, έχοντας όμως το μεγάλο παιχνίδι με τον Ιωνικό στην έδρα του, ενώ εντός θα παίξει και με την Παναχαϊκή που μάχεται για την είσοδο στα πλέι οφ. Εκτός έδρας η ομάδα της Βοιωτίας έχει βατά ματς έχοντας να παίξει στην Ιεράπετρα που ψάχνει βαθμούς για να ανασάνει και τους Απόλλωνα Λάρισας και Δόξα Δράμας που έχουν πάρει διαφορά απο την ουρά και παλεύουν για τις θέσεις των πλέι οφ.

Το Sportsaddict.gr σας παρουσιάζει το μενού μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας:

1. Ιωνικός    34

18. Απόλλων Λάρισας(4/4, εκτός)

19. ΑΕ Καραϊσκάκης(7/4, εκτός)

20. Δόξα Δράμας(10/4, εντός)

21. Λεβαδειακός(17/4, εκτός)

22. Χανιά(21/4, εντός)

2. Λεβαδειακός   31

18. ΟΦ Ιεράπετρας(4/4, εκτός)

19. Παναχαϊκή(7/4, εντός)

20. Απόλλων Λάρισας(10/4, εκτός)

21. Ιωνικός(17/4, εντός)

22. Δόξα Δράμας(21/4, εκτός)

3. Ξάνθη    30

18. ΑΕ Καραϊσκάκη(3/4, εντός)

19. Τρίκαλα(7/4, εκτος)

20. Διαγόρας(11/4, εντός)

21. ΟΦ Ιεράπετρας(17/4, εκτός)

22. Παναχαϊκή(21/4, εντός)

Share it