Search

Με αρχηγό τον Μάνταλο και βασικό τον Σιώπη η φιλική νίκη της Εθνικής ομάδας με Ονδούρα

Με τον Κομοτηναίο μέσο Πέτρο Μάνταλο να φορά το περιβραχιόνιο και μαζί με τον έτερο Θρακιώτη της Εθνικής, Μανώλη Σιώπη να ξεκινούν βασικοί η Εθνική μας ομάδα επικράτησε με 2-1 της Ονδούρας στο γήπεδο της Τούμπας, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Γεωργία στο ίδιο γήπεδο.

Η Εθνική άνοιξε το σκορ στο 14΄με τον Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος υποδέχθηκε την μπάλα από ασίστ του Φορτούνη από δεξιά και ευστόχησε με πλασέ απέναντι στον Μενχίβαρ. Η Ονδούρα ισοφάρισε στο 41΄ με σουτ του Ντιέγο Ροντρίγεζ εκτός περιοχής, αλλά ο Παυλίδης πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 59΄ από ασίστ του Γιώργου Μασούρα αυτή τη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ελλάδα: Διούδης, Μαυροπάνος, Κυριακόπουλος (77΄ Αλεξανδρόπουλος), Σβάρνας, Μαυρίας, Σιώπης, Μάνταλος (83΄ Μπακασέτας), Παυλίδης (62΄ Γιαννούλης), Φορτούνης (46΄ Λημνιός), Γιακουμάκης (46΄ Μασούρας), Τζόλης (46΄ Δουβίκας).

Ονδούρα: Μενχίβαρ, Άλβαρεζ, Φιγουερόα, Περέιρα, Ακόστα (66΄ Α. Λόπεζ), Έλις, Μεχία (65΄ Ρούβιο), Μπένγκστον (66΄ Βελάσκεζ), Φλόρες, Νούνιεζ (46΄ Κ. Λόπεζ), Ροντρίγεζ.

Share it