Search

Αυτή είναι η επετειακή εμφάνιση της Ξάνθης για τα 200χρόνια απο την Ελληνική επανάσταση!

Η συμπλήρωση 2 αιώνων από την Ελληνική Επανάσταση, πρωταγωνιστεί στην αγωνιστική φανέλα του ΑΟΞ με ένα επετειακό λογότυπο. Η ομάδα της Ξάνθης γιορτάζει μαζί με όλη την Ελλάδα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και τιμά την πατρίδα & τον αγώνα των εθνικών ηρώων, τοποθετώντας το δικό της σύμβολο ελευθερίας στην μπροστινή όψη της φανέλας της.

Η δημιουργία του επετειακού σήματος των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση φέρει τα χρώματα της γαλανόλευκης και ενσωματώνει με περίτεχνο τρόπο στο σχεδιασμό του το “άπειρο” της ελευθερίας του ελληνικού πνεύματος. Ο ΑΟΞ με αυτή την κίνηση, συμμετέχει με τον δικό του τρόπο στον επετειακό εορτασμό της χώρας, υπογραμμίζοντας την καθολική και αδιαπραγμάτευτη σημασία οποιασδήποτε μορφής ελευθερίας. Το σήμα τοποθετείται στην μπροστινή όψη της φανέλας υποδεικνύοντας την ορμή, αλλά και τη δύναμη που διακατέχει τον ελληνικό λαό, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη της πανδημίας.

Το συγκεκριμένο σήμα θα πρωταγωνιστεί στη φανέλα της Ξάνθης μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, γεμίζοντας τους παίκτες, αλλά και τους φιλάθλους, υπερηφάνεια για τον επετειακό εορτασμό της πατρίδας μας. Η κίνηση της ομάδας δεν αποτελεί μια απλή υπενθύμιση, αλλά μια έμπρακτη απόδειξη πως η πραγματική ελευθερία είναι ένας διαρκής αγώνας.

Share it