Search

Μπάμπης Τεννές: “Σπουδαία νίκη παρά τις τρομερές ελλείψεις” (+video)

Αήττητη για 7ο ματς με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της έμεινε η Ξάνθη, με τον πολύπειρο τεχνικό στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα να στέκεται στις απουσίες που είχε η ομάδα και το ανακάτεμα της τράπουλας.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: “Νομίζω ότι πέρα από το γκολ στο δεύτερο είχαμε και ένα δοκάρι, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι ειδικά στο πρώτο μέρος ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Εμείς είχαμε τρομερές ελλείψεις παικτών σε συγκεκριμένες θέσεις, προσπαθήσαμε να ανακατέψουμε την τράπουλα και μας βγήκε σε καλό, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά,  συγχαρητήρια στα παιδιά ήταν μία πολύ σπουδαία νίκη.”

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος σχολίασε: “Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι που έρχεται και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, ώστε να έχουμε την αβάντα αν είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι.”

Ενώ για τις απουσίες τόνισε: “Υπάρχουν  αρκετά προβλήματα, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ. Όλα τα παιδιά είναι σε ετοιμότητα, ώστε να αντικαταστήσουν πολύ καλά τους απόντες”.

Share it