Search

Κέρδισε Εργοτέλη και…Τσακαλίδη και ανέβηκε ακόμη μια θέση η ψυχωμένη Ξάνθη!

Την 8η φετινή του νίκη πήρε ο ΑΟ Ξάνθης επικρατώντας με 1-0 επί του Εργοτέλη στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Super League 2. Η ξανθιώτικη ομάδα έφτασε στην 6η εντός έδρας επιτυχία επικρατώντας με σκόρερ τους Μικελτάτζε (67′).

Ο σκόρερ αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι με τον Αμπντουλαχί στο 11′ ο Εργοτέλης και στο 76′ με τον Μυστακίδη ο ΑΟ Ξάνθης, ενώ η ομάδα της Ξάνθης είχε ακυρωθέν γκολ(κανείς δεν κατάλαβε τι είδε ο πολύ κακός Τσακαλίδης) σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Έμπερτ. Σε ένα ματς που η ομάδα της Ξάνθης φόρεσε την επετειακή εμφάνιση για να γιορτάσει τα 200 χρόνια απο την Ελληνική Επανάσταση(δείτε ΕΔΩ)

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχει πλέον 30 βαθμούς ανεβαίνοντας πιο ψηλά στον σχετικό πίνακα, ενώ η επόμενη αναμέτρηση είναι το Σάββατο (3/4) και πάλι στο Xanthi FC Arena με αντίπαλο την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (ΕΠΣ Χαλκιδικής), με α’ βοηθό τον Λάμπρο Διαμαντη (ΕΠΣ Ηπείρου), β’ βοηθό τον Βασίλη Μάνο (ΕΠΣ Λάρισας) και 4ο διαιτητή τον Κωνσταντίνο Πουλικίδη (ΕΠΣ Δράμας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Μπέντο, Τζούρμαν (46′ Τσαμούρης), Παπάζογλου Τ., Βέρκερ, Πέτροβιτς (46′ Θυμιάνης), Σιατραβάνης, Μπριλάντε (46′ Σχρόιεν), Δημούτσος, Έμπερτ (82′ Ντίνας), Μικελτάτζε, Παπάζογλου Θ. (65′ Μυστακίδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μποτέ (72′ Κουάτεγκ), Ποζατζίδης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος (81′ Κατσούρι), Τσέλιος, Αμπντουλαχί, Μπουρσέλης (59′ Κόνραντ), Κοκκίνης (59′ Μπουτσάκης), Μανουσάκης (81′ Κωστανάσιος).

Share it