Search

Volley League: MVP της 13ης αγωνιστικής ο Ανδρεάδης, κορυφαίος πασαδόρος ο Κασαμπαλής!

Δύο Εβρίτες, ο Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Σταύρος Κασαμπαλής, βρίσκονται στην κορυφαία ομάδα της 13ης αγωνιστικής στην Volley League.

Ο Ανδρεάδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην εντός έδρας νίκη επί του Π.Α.Ο.Κ. με 3-2 σετ. Βοήθησε τα μέγιστα σε δύο μεγάλες ανατροπές του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ και μάλιστα στο καθοριστικό 5ο σετ που κράτησε όρθια την ομάδα του. Ο 40χρονος κεντρικός σημείωσε συνολικά 10 πόντους εκ των οποίων 5 πόντοι ήταν από το μπλοκ ενώ στην επίθεση είχε 5/9 επιθέσεις.

Είναι η 114η φορά που παίκτης του Ολυμπιακού αναδείχτηκε MVP από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός και η τρίτη φορά εντός της σεζόν 2020-21 μετά την διάκριση του Χέρμανς Εγκλεσκαλνς την 1η αγωνιστική, του Νικολά Μιγιαήλοβιτς την 8η αγωνιστική και του Κριστιάν Φρομ την 7η αγωνιστική.

Ο γεννημένος στον Προβατώνα του Έβρου αθλητής δήλωσε για τη διάκριση του: «Στα 24 χρόνια που αγωνίζομαι στην Volley League πρώτη φορά αναδεικνύομαι MVP. Είναι μία τιμητική διάκριση παράσημο στην καριέρα κάθε αθλητή και κάθε ομάδας.Περίμενα πολλά χρόνια για αυτή τη διάκριση. Αφιερώνω αυτή τη διάκριση σε όλους τους προπονητές μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Κασαμπαλής αναδείχθηκε κορυφαίος πασαδόρος για την εξαιρετική του εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Φίλιππο στην Βέροι. Εκεί ο Αλεξανδρουπολίτης διεθνής συνέβαλε τα μέγιστα για την Κηφισιά η οποία πήρε τη νίκη με 3-2. Είναι η 2η φορά μετά την 7η στροφή που λαμβάνει την διάκριση αυτή.

DREAM TEAM ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY LEAGUE 2020-21

MVP ΒΙKOΣ COLA: Ανδρέας Ανδρεάδης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Πασαδόρος: Σταύρος Κασαμπαλής (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)

Διαγώνιος: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Ακραίοι: Νικολά Μιγιαήλοβιτς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Κυριάκος Σπυριούνης (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)

Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Κεντρικοί: Ανδρέας Ανδρεάδης (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Αλεξάντερ Μάζιαρζ [Πολωνία] (Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων)

Share it