Search

Απέρριψε την προσπάθεια συμβιβασμού της Μαρούπα και προχωρά σε μηνύσεις ο ΠΑΟΚ

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν έκανε αποδεκτή την ανάκληση των χαρακτηρισμών της Ειρήνης Μαρούπας και προχωράει τη διαδικασία των αγωγών και μηνύσεων που έχει, ήδη, καταθέσει από την πλευρά της.

Μπορεί το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα, να ανακάλεσε μέσω δημόσιας ανάρτησης στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, τους ισχυρισμούς της, για τα όσα είχε υποστηρίξει μετά την αθωωτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, ωστόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να δείχνει καμία διάθεση συμβιβασμού και προχωράει κανονικά τη διαδικασία των αγωγών και μηνύσεων.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ από την πλευρά της απαντώντας στα όσα ανέφερε την Τρίτη (23/3) το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, υποστήριξε:

«Η σημερινή ανάρτηση της κας Μαρούπα είναι μια απέλπιδα προσπάθεια να προφυλαχθεί από τις αγωγές και τις μηνύσεις που έγιναν. Αφού η χθεσινή της προσπάθεια για συμβιβασμό με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έπεσε στο κενό. Για εμάς η υπόθεση άρχισε τώρα.

Η κυρία Μαρούπα ας βρει το δίκιο της στον υφυπουργό της, που της εγγυήθηκε θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ!!! Τόσο κοστολογήθηκαν οι υπηρεσίες της, ενώ εκείνη διεκδικούσε την…προεδρία!

Όσο για τους κονδυλοφόρους του Πειραιά, που θα την ακολουθήσουν στις δικαστικές αίθουσες, ας εξηγήσουν στο κοινό που τους απέμεινε γιατί η ομάδα τους παράτησε την υπόθεση και δεν κυνήγησε στο CAS την δικαίωση. Τα υπόλοιπα στις αγωγές και τις μηνύσεις που κατατέθηκαν…»

Share it