Search

Ευχαρίστησε ΑΟΞ & Τσετινέ στην ανακοίνωση για την απόκτηση των Οκάν Σουλεϊμάν και Βαλμά το Αιγάλεω

Στον δανεισμό ακόμη δύο ποδοσφαιριστών με υψηλή προοπτική προχωρά η ΠΑΕ Ξάνθη, που παραχώρησε τους Οκάν Σουλεϊμάν και Κωνσταντίνο Βαλμά στο Αιγάλεω.

Με την ομάδα του Αιγάλεω να ανακοινώνει την απόκτηση των δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών το βράδυ της Δευτέρας(22/3) ευχαριστώντας την ΠΑΕ Ξάνθη και τον Αθλητικό της Διευθυντή, Ανέστη Τσετινέ για την εξαιρετική συνεργασία στον δανεισμό των δύο παικτών ενώ παράλληλα ευχήθηκε και καλή επιτυχία στην ομάδα της Θράκης.

Η ανακοίνωση της Αθηναϊκής ομάδας αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την απόκτηση του Σουλεϊμάν Οκάν και Κωνσταντίνο Βαλμά με δανεισμό από την Ξάνθη.
Ο Σουλεϊμάν Οκάν αποτελεί γέννημα – θρέμμα της περιοχής και από τα βασικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας της Ξάνθης. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ξάνθη το 2017 και τα τελευταία δύο χρόνια κατέγραψε επτά συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και ισάριθμες για το κύπελλο Ελλάδος. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως επιτελικός μέσος και είναι διεθνής με την ομάδα νέων.
Ο Κωνσταντίνος Βαλμάς είναι 22 χρονών και αγωνίζεται δεξιός πλάγιος μπάκ , και είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες(Κ16, Κ17, Κ19 και Κ20) .Ανδρώθηκε απο την Ακαδημία του Παναθηναϊκού με τον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017 μετά από 9 χρόνια παρουσίας στις “πράσινες” Ακαδημίες.
Σουλεϊμάν ,Κώστα , καλώς ήρθατε στην οικογένεια του Αιγάλεω.
Ευχαριστούμε τη ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθης και το Γενικό Διευθυντή Κ. Ανέστη Τσετινέ, και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα.”

Share it