Search

Εκλογές ΕΟΠΕ: Γι’ αυτό τον λόγο έμεινε εκτός διαδικασίας ο ΑΟ Ορεστιάδας

Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ο πίνακας με τα σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Γ.Σ. και στις εκλογές του ερχόμενου Σαββάτου 27/3 (θυμηθείτε εδώ).

Όπως είδαμε, ο ιστορικός Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας δεν είναι μέσα σε αυτά τα σωματεία, με τον σύλλογο να εξηγεί για ποιο λόγο δεν θα λάβει μέρος στην διαδικασία.

Η ανακοίνωση του ΑΟΟ:

“Για την αποκατάσταση της αλήθειας και για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις σε μια περίοδο που ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας προσπαθεί να αναγεννηθεί στηριζόμενος σε στέρεες βάσεις και στην αγάπη των φιλάθλων του σε όλη την Ελαδα, οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Ο ΑΟ Ορεστιάδας ήταν από τα πρώτα σωματεία που εγγράφηκε στο μητρώο σωματείων, έχοντας πάρει προέγκριση και έχοντας λάβει επιχορήγηση από την Γ.Γ.Α.

Οι διορθώσεις επί της αίτησης έγιναν αλλά λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών καθυστέρησαν. Η αίτηση βρισκόταν σε στάδιο τελικής έγκρισης αλλά επειδή αυτή έγινε σε χρόνο μεταγενέστερο από την στιγμή που λάβαμε την επιχορήγηση, δεν έχουμε το δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία της ΕΟΠΕ.

Η αίτηση μας βρίσκεται στο στάδιο της τελικής έγκρισης αλλά με δεδομένο πως ανεστάλησαν οι σχετικές διαδικασίες ολοκλήρωσης των αιτημάτων προς τελική έγκριση λόγω των προσεχών εκλογών, δεν συμμετέχουμε στις εκλογές όπως συνέβη και σε αρκετές ακόμα ομάδες της χώρας μας, που αντιμετώπισαν γραφειοκρατικά προβλήματα.

Με το πέρας αυτών θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα πάρουμε την τελική έγκριση.

Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους πως ελληνικό βόλεϊ σημαίνει Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας και τα λάθη και οι τακτικές του παρελθόντος έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας…

Για το Δ.Σ. του ΑΟ Ορεστιάδας
Ο Πρόεδρος
Παντελής Δραχτίδης”

Share it