Search

Γιώργος Μαραντάς: “Φανήκαμε κουρασμένοι. Να τερματίσουμε ψηλά ώστε να διεκδικήσουμε με μεγαλύτερες αξιώσεις την άνοδο στα πλέι οφ”

Στην κούραση που έβγαλε η ομάδα στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στα Χανιά και την λευκή ισοπαλία(δείτε ΕΔΩ), ο Ξανθιώτης προπονητής και μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας Γιώργος Μαραντάς.

Ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας που είναι μια απο τις δύο πρώτες θέσεις για να διεκδικήσει όπως ανέφερε η ομάδα με μεγαλύτερες αξιώσεις την άνοδο στα πλέι οφ.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μαραντάς ανέφερε: «Ξεκινήσαμε στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο αρκετά καλά. Είχαμε μία, δύο ευκαιρίες, αλλά στη συνέχεια παίχτηκε ένα παιχνίδι κέντρου. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι η ομάδα των Χανίων είχε την υπεροχή, γιατί εμείς φανήκαμε πάρα πολύ κουρασμένοι. Είχε μία ευκαιρία από δικό μας λάθος. Γενικά ήταν ένα μέτριο παιχνίδι και δεν μου άρεσε καθόλου. Έτσι όπως εξελίχθηκε και οι δύο με τον βαθμό νομίζω πρέπει να είναι ικανοποιημένες. Θέλαμε τη νίκη όπως και τα Χανιά. Όταν ένα παιχνίδι δεν το κερδίζεις, δεν το χάνεις».

Για τη συνέχεια: «Στόχος από την αρχή είναι ξεκάθαρος. Αν όχι πρώτοι, τουλάχιστον στην πρώτη δυάδα. Όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα, ώστε να διεκδικήσουμε με μεγαλύτερες αξιώσεις την άνοδο στα πλέι οφ».

Share it