Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το Χανιά-Ξάνθη!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Δέκατη έκτη (16η) αγωνιστική στη Super League 2 σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου, με την Ξάνθη να φιλοξενείται από τα Χανιά σε ένα ακόμα πολύ σημαντικό ματς. Το SportsAddict.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβούν στη σημερινή αναμέτρηση. Το LIVE συντονίζει ο Κώστας Νασούδης.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, με τα τελευταία νέα, την προϊστορία και τις αποστολές των δύο ομάδων, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Την περασμένη Τετάρτη για την εμβόλιμη 15η αγωνιστική, η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 τoυ Λεβαδειακού (θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα, ΕΔΩ το photostory και ΕΔΩ τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης), ενώ τα Χανιά κέρδισαν με 0-1 τον Εργοτέλη.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία της 15ης αγωνιστικής της Super League 2 EΔΩ.

14:00 Οι φίλοι του ΑΟΞ ανέδειξαν ως MVP του αγώνα με τον Λεβαδειακό τον Τάσο Παπάζογλου. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:05 Ο Σάββας Σιατραβάνης δήλωσε πως η Ξάνθη έχει αποκτήσει νοοτροπία Πρωταθλητή με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:10 Ο Τάσος Παπάζογλου από την πλευρά του δήλωσε πως η Ξάνθη, μιας που έπαιζε στο σπίτι της, έπρεπε να κερδίσει. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:15 Σε όλη την ομάδα αφιέρωσε το νικητήριο τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Λεβαδειακό, ο εορτάζων εκείνη την ημέρα, Πάτρικ Έμπερτ. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:20 Με δύο ματς άνοιξε χθες η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της SL2, με τον Καραϊσκάκη Άρτας να κάνει ένα μεγάλο δώρο στην Ξάνθη και τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, παίρνοντας το διπλό στο Παγκρήτιο, κόντρα στον Εργοτέλη. (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

14:25 Καλά είναι τα νέα που έρχονται και από την Ρόδο στο ματς που ξεκίνησε στις 14:00, με την Δόξα Δράμας να προηγείται 0-1 του Διαγόρα, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Μαυριά από το 10′. Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια κάνουν σέντρα στις 14:45. (Θυμηθείτε αναλυτικά το μενού της αγωνιστικής ΕΔΩ)

14:30 Ώρα για τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Πλέγας, Παναγιωτούδης, Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μασένα, Διαμαντόπουλος.
Αναπληρωματικοί: Λαμπίρης, Νίκολιτς, Σουντουρά, Βρεττός, Μπραμπίγια, Σωτηράκος, Ζιούλης, Γκίνο, Ουνγιαλίδης.

Ξάνθη (Μπάμπης Τεννές): Μπέντο, Πέτροβιτς, Κέβιν, Βέρκερ, Τζούρμαν, Παπάζογλου Τ., Δημούτσος, Θυμιάνης, Έμπερτ, Σιατραβάνης, Μικελτάτζε.
Αναπληρωματικοί: Κέλαβα, Τσαμούρης, Παντελιάδης, Ντίνας, Τεσίγια, Σχρόιγιεν, Βόλτερς, Μυστακίδης, Παπάζογλου Θ.

14:35 Με 4-3-3 παρατάσσεται η Ξάνθη, σύστημα που είδαμε για πρώτη φορά στην εκτός έδρας νίκη με τη Δόξα Δράμας, με Παπάζογλου, Δημούτσο και Θυμιάνη στη μεσαία γραμμή, Μικελτάτζε, Έμπερτ και Σιατραβάνη στην επίθεση.

14:37 Εκτός αποστολής έμειναν οι Ίζο, Μπριλάντε και Καπνίδης, όπως και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ανδρέας Τάτος, που δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή, μετά το πρόβλημα τραυαμτισμού που αντιμετώπισε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Μάλιστα σε δηλώσεις του, ο εκ των αρχηγών της Ξάνθης, δήλωσε πως είναι πολύ σημαντικό το σερί νικών που έχει κάνει η ομάδα και πως η εικόνα της έχει αλλάξει με την αλλαγή προπονητή. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

14:40 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Γρατσάνης της ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους Γαρεφαλάκη της ΕΠΣ Ηρακλείου και Φραγκούλη της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Τέταρτος είναι ο Τσαμούρης της ΕΠΣ Πειραιά.

14:41 Στους 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία, στο 60% η υγρασία, στα 2 μποφόρ ο άνεμος στα Χανιά.

14:43 Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

14:45 Σέντρα στο ματς!

1′ Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για την Ξάνθη. Ο Έμπερτ έβγαλε τη σέντρα, ο Μικελτάτζε έκανε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

14:50 Ημίχρονο στη Ρόδο, με τη Δόξα Δράμας να προηγείται με 0-2, χάρη στο δεύτερο τέρμα του Μαυριά στο 36′.

8′ Φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ο Κέβιν, στον αριστερό δικέφαλο.

9′ Δεν θα μπορέσει να συνεχίσει ο Ισπανός, με τον Παντελιάδη να παίρνει τη θέση του. Πρώτη -αναγκαστική- αλλαγή για τον ΑΟΞ.

17′ Ξεπεράσαμε το πρώτο τέταρτο, το οποίο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Τα Χανιά κρατούν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους.

22′ Υποψία ευκαιρίας για την Ξάνθη, με την κεφαλιά του Θυμιάνη μετά το δυνατό πλάγιο του Παντελιάδη, να περνά έξω από το αριστερό δοκάρι, χωρίς να ανησυχήσει τον Κουτζαβασίλη.

25′ Στο 71% υπέρ των γηπεδούχων η κατοχή.

28′ Είναι εμφανής ως τώρα η απουσία του Τάτου, με τη Ξάνθη να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα. Ωστόσο αμύνεται πολύ καλά ως τώρα και δεν έχει απειληθεί.

15:22 Ανοίγει το σκορ ο Ιωνικός στην Ιεράπετρα, με το τέρμα του Βλαχομήτρου στο 33′. Στο 0-0 Λεβαδειακός και Τρίκαλα.

40′ Τελευταίο πεντάλεπτο στο πρώτο μέρος. Κακό ποιοτικά παιχνίδι ως τώρα στα Χανιά, με χαμηλό τέμπο.

15:26 Μειώνει ο Διαγόρας σε 1-2 με τον Κονέ στο 65′.

45′ Ένα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις.

45+2′ Υποψία ευκαιρίας για τους γηπεδούχους, η οποία ωστόσο δεν παύει να αποτελεί την πρώτη τους τελική στο ματς, με την κεφαλιά του Ανδρέου μετά από κόρνερ, να φεύγει αρκετά πάνω από την εστία του Μπέντο.

15:32 Τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος. Χανιά-Ξάνθη 0-0

15:35 Η Ξάνθη μετά από τρία σερί ματς που σκόραρε στο πρώτο μέρος, μένει στο 0 επιθετικά στο πρώτο 45λεπτο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στο σημερινό ματς αγωνίζονται οι δύο καλύτερες άμυνες του Πρωταθλήματος. Τα Χανιά έχουν την κατοχή, όμως ουσιαστική φάση μπροστά από τις δύο εστίες δεν υπάρχει.

15:38 Ημίχρονο σε Ιεράπετρα και Λειβαδιά. ΟΦ Ιεράπετρας-Ιωνικός 0-1, Λεβαδειακός-Τρίκαλα 0-0. Στο 80′ Διαγόρας-Δόξα Δράμας 1-2.

15:44 Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο.

15:46 Σέντρα στο δεύτερο μέρος!

15:47 Με το αυτογκόλ του Αθανασίου στο 81′ η Δόξα Δράμας κάνει το 1-3 επί του Διαγόρα και είναι πολύ κοντά σε ένα μεγάλο διπλό, που προφανώς ευνοοεί και τον ΑΟΞ.

48′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς που βγαίνει στον Έμπερτ για μαρκάρισμα στον Καμαρά.

54′ Διπλή αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Θανάσης Παπάζογλου περνά στη θέση του Θυμιάνη και ο Σχρόιγεν σε αυτή του Σιατραβάνη.

15:56 Τελικό αποτέλεσμα στη Ρόδο. Διαγόρας Ρόδου-Δόξα Δράμας 1-3.

56′ Δεύτερο κόρνερ για την Ξάνθη, 3 έχουν τα Χανιά.

58′ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ, με τον Καμαρά να βγάζει τη συρτή σέντρα, τους αμυντικούς της Ξάνθης να μην απομακρύνουν, και τον Μπέντο να αποκρούει με τα πόδια το πλασέ του Βασιλόγιαννη από το ύψος του πέναλτι. Δεν σημάδεψε γωνία ο παίκτης των Χανίων.

60′ Σουτ του Καμαρά με την μπάλα να περνά λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Απειλεί για δεύτερη φορά μέσα σε μερικά λεπτά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

70′ Αλλαγή για τα Χανιά, η πρώτη τους στον αγώνα, με τον Μπραμπίγια να αντικαθιστά τον Πλέγα.

73′ Σκοράρει με φοβερή κεφαλιά ψαράκι ο Τάσος Παπάζογλου, ωστόσο το τέρμα του ακυρώνεται ως οφσάιντ, σε μια πολύ οριακή αλλά κατά πάσα πιθανότητα σωστή υπόδειξη.

16:17 Έχει ισοφαρίσει με τον Φουάση στο 65′ ο ΟΦ Ιεράπετρας τον Ιωνικό. Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ένα γκολ για την Ξάνθη θα είναι χρυσό και θα της δώσει την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Θα πρέπει όμως να το πετύχει κόντρα στα Χανιά που έχουν μηδέν παθητικό στα τελευταία τέσσερα ματς!

77′ Περίπου ένα τέταρτο ακόμα στον αγώνα.

78′ Κλείνει τις αλλαγές του ο Μπάμπης Τεννές, ρίχοντας στο παιχνίδι τον Μυστακίδη αντί του κουρασμένου Μικελτάτζε.

80′ Σουτ του Μασένα, μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Μπέντο.

81′ Βλέπει κίτρινη και ο Τάσος Παπάζογλου, που ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση.

83′ Δεύτερη αλλαγή για τα Χανιά με τον Μασένα να αφήνει τη θέση του στον Σουντουρά.

16:25 Σκοράρει για το 1-2 ο Ιωνικός με τον Μάναλη στο 84′.

89′ Κλείνουν τις αλλαγές τους οι γηπεδούχοι με τον Γκίνο να περνά στον αγώνα αντί του Παναγιωτούδη.

90′ Πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Μπέντο. Πιάνει τον δεξί του προσαγωγό.

90′ Σηκώθηκε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης. Πέντε θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

16:36 Τέλος στο ματς! Χανιά-Ξάνθη 0-0

16:37 Το νικηφόρο σερί του ΑΟΞ σταματάει, όμως τόσο οι Ακρίτες όσο και οι Χανιώτες παραμένουν αήττητοι για άλλο ένα συνεχόμενο ματς.

16:40 Έληξαν τα ματς σε Λειβαδιά και Ιεράπετρα. Λεβαδειακός-Τρίκαλα 0-0, ΟΦ Ιεράπετρας-Ιωνικός 1-2.

16:49 Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης.

16:57 Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής της Super League 2.

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! Καλό απόγευμα!

Share it