Search

Η Θρακική Σποροπαραγωγή ανακοινώνει την εκκίνηση των συμβολαίων ηλίανθου και ελαιοκράμβης – Δείτε τις τιμές

Η Θρακική Σποροπαραγωγή στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την μεταποιητική μονάδα Παύλος Ν. Πέττας ΑΒΕΕ προχώρησε στην ανακοίνωση της εκκίνησης των συμβολαίων ηλίανθου και ελαιοκράμβης.

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στις τιμές που έχουν συμφωνηθεί και πολύ περισσότερο στα οφέλη που προκύπτουν για τους ίδιους τους καλλιεργητές επιλέγοντας ένα ασφαλές περιβάλλον συνεργασίας με τις παραπάνω εταιρείες.

Ειδική αναφορά γίνεται στους γεωπόνους συνεργάτες της Θρακικής Σποροπαραγωγής, οι οποίοι παίζουν καθοριστικό ρόλο και καθοδηγούν τους καλλιεργητές ώστε να πετύχουν τους καλύτερους δυνατούς στόχους στη νέα καλλιεργητική χρόνια.

Δείτε την ανακοίνωση:

Στα πλαίσια της πολυετούς και επιτυχημένης συνεργασία μας την μεταποιητική μονάδα ΠΑΥΛΟΣ Ν. ΠΕΤΤΑΣ ΑΒΕΕ ανακοινώνουμε την εκκίνηση των συμβολαίων ηλίανθου με τιμή βάσης 350 €/τόνο.

Συγκεκριμένα στο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης συμμετέχουν οι ποικιλίες:

ELECTRIK 392 €/τόνο
HE133 374,€/τόνο
VOLCANO 374,5 €/τόνο
HE144 367.5 €/τόνο
EXPERTO 360.5 €/τόνο
TALENTO 355,25 €/τόνο

Επιπλέον και για τις συγκεκριμένες ποικιλίες θα δοθεί επιδότηση «χαμηλής ξένης ύλης» που θα ανέρχεται σε 10,5 €/τόνο για προϊόντα με περιεκτικότητα σε ξένη ύλη μικρότερη του 3%.

Αναφορικά με την καλλιέργεια της  ελαιοκράμβης σας ανακοινώνουμε ότι η τιμή βάσης είναι 360 €/τόνο.

Αξίζει  να σημειωθεί ότι αναλόγως με την ελαιοπεριεκτικότητα (η οποία θα είναι μετρημένη ανα φορτίο) η τιμή μπορεί να ανέλθει έως και 410 €/τόνο

Αγαπητοί καλλιεργητές,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για να συμμετέχετε στο σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης  πρέπει να δηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας.

Οι  γεωπόνοι της Θρακικής Σποροπαραγωγής βρίσκονται στη διάθεσή σας  και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους ώστε να σας προσφέρουν τις απαραίτητες χρήσιμες οδηγίες για να πετύχετε και τη φετινή καλλιεργητική χρονιά τους καλύτερους στόχους.

Τους συνεργάτες της Θρακικής Σποροπαραγωγής μπορείτε να τους συναντήσετε με προγραμματισμένα ραντεβού στα παρακάτω σημεία και τηλέφωνα:

Τριφύλλι 25 55 0 88 820

Λυκόφη 25 54 0 20 305

Άνθεια 25 51 0 51 840

Share it