Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το Ξάνθη-Λεβαδειακός!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Δέκατη πέμπτη (15η) αγωνιστική στη Super League 2 σήμερα Τετάρτη 17 Μαρτίου, με την Ξάνθη να υποδέχεται τον Λεβαδειακό σε ένα μεγάλο και πολύ σημαντικό ντέρμπυ. Το SportsAddict.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβούν στη σημερινή αναμέτρηση. Ρεπορτάζ από τον Νεκτάριο Αμποβιανίδη, το LIVE συντονίζει ο Κώστας Νασούδης.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, με τα τελευταία νέα, την προϊστορία και τις αποστολές των δύο ομάδων, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Την Κυριακή για την 14η αγωνιστική, η Ξάνθη επικράτησε με 0-3 της Δόξας Δράμας (θυμηθείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του αγώνα. ΕΔΩ το photostory και ΕΔΩ τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης), ενώ ο Λεβαδειακός έδωσε ακόμα ένα ντέρμπυ κερδίζοντας με 1-0 τον Εργοτέλη.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία της 14ης αγωνιστικής της Super League 2 EΔΩ.

14:29 Ημίχρονο στα δύο ματς που ξεκίνησαν στις 13:30, με τον Ιωνικό να προηγείται με 1-0 του Διαγόρα με το γκολ του Νιάσε από το 41′ και τον Απόλλωνα Λάρισας να κερδίζει με το ίδιο σκορ τον ΟΦ Ιεράπετρας χάρη στο γκολ του Μόρα στο 11′.

14:35 Στις 15:00 θα έχουμε σέντρα σε τρία ακόμα ματς ενώ στις 15:30 θα αρχίσει ο αγώνας του ΑΟΞ με τον Λεβαδειακό. Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής ΕΔΩ.

14:40 Το γκολ που πέτυχε ο Τάτος για το 0-3 στις αρχές του δευτέρου μέρους κόντρα στη Δόξα Δράμας, θέτει υποψηφιότητα για το καλύτερο της σεζόν. Θυμηθείτε το ΕΔΩ.

14:45 Το γεγονός πως η Ξάνθη έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της μέσα από τις καλές της εμφανίσεις τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μαραντάς. Θυμηθείτε ΕΔΩ.

14:50 Οι δύο ομάδες βρίσκονται ήδη στον αγωνιστικό χώρο και πραγματοποιούν το ζέσταμά τους.

14:55 Ο Ελίνι Δημούτσος που άνοιξε το σκορ κόντρα στη Δόξα Δράμας, σκόραρε και πάλι στη Β’ Εθνική μετά από 11 χρόνια. Θυμηθείτε ΕΔΩ.

15:00 Ξεκινούν αυτή τη στιγμή τα ματς σε Άρτα, Δράμα και Ηράκλειο. Το 1-0 στο Απόλλων Λάρισας-ΟΦ Ιεράπετρας και το Ιωνικός-Διαγόρας, παραμένει.

15:05 Ισοφάρισε πριν από λίγο ο Διαγόρας στη Νίκαια με τον Σανδραβέλη στο 68′. Ιωνικός-Διαγόρας 1-

15:10 Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ξάνθη (Τεννές): Ίζο, Τζούρμαν, Παπάζογλου Τ., Κέβιν, Πέτροβιτς, Δημούτσος, Σιατραβάνης, Θυμιάνης, Τάτος, Σχρόιγεν, Έμπερτ.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Παπάζογλου Θ., Παντελιάδης, Τεσίγια, Μυστακίδης, Βόλτερς, Μικελτάτζε, Τσαμούρης, Ντίνας.

Λεβαδειακός (Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος, Τζημόπουλος, Μύγας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Κονέ, Πολέτο, Μπιανκλόνι.
Αναπληρωματικοί: Μενκά, Θεοχάρης, Τσάπρας, Νίλι, Νουόμο, Μαρίνος, Συμελίδης, Μυτίδης, Τζιώρας.

15:15 Ο ΑΟΞ χωρίς τον Βέρκερ στη σύνθεσή του, που είναι τιμωρημένος, αλλά με τους Έμπερτ και Παπάζογλου Θ. στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ.

15:20 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Τυριακίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας και Δέλλιο της ΕΠΣ Πέλλας. Τέταρτος είναι ο Τσιάρας της ΕΠΣ Καβάλας.

15:25 Ο Ιωνικός κάνει το 2-1 με τον Κάστρο στο 89′ και είναι κοντά σε μια ακόμα νίκη. Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα στον Απόλλων Λάρισας και τον ΟΦ Ιεράπετρας με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 78′ με τον Αποστολίδη. Την ίδια ώρα η Δόξα Δράμας προηγείται των Τρικάλων με 1-0 με το γκολ του Αγγελόπουλου από το 2′.

15:28 Οι δύο ομάδες αυτή τη στιγμή πραγματοποιούν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

15:31 Σέντρα στο ματς!

5′ Έχει ξεκινήσει πολύ επιθετικά η Ξάνθη, προσπαθώντας να πιέσει ψηλά. Ο ΑΟΞ με ένα σχηματισμό 3-5-2 με τον Θυμιάνη κοντά στους στόπερ, τους Κέβιν και Σιατραβάνη να έχουν όλη την πλευρά και τους Έμπερτ και Σχρόιγεν να παίζουν στην κορυφή.

15:39 Με 3-1 επικράτησε ο Ιωνικός του Διαγόρα, με τον Κάστρο να σκοράρει και πάλι με πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

10′ Η Ξάνθη είναι αυτή που έχει την πρώτη τελική του αγώνα, με το σουτ του Τάτου μετά το γύρισμα του Σιατραβάνη να περνά λίγο πάνω από την εστία του Στογιάνοβιτς.

12′ Φάουλ του Δημόπουλου στον Τάτο που ανακόπτει μια καλή ευκαιρία της Ξάνθης για αντεπίθεση, με τον ρέφερι να αρκείται στις παρατηρήσεις.

15′ Νέα ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Σχρόιγεν αυτή τη φορά να γυρνά την μπάλα και πάλι στον Τάτο στο ύψος του πέναλτι, με τον Στογιάνοβιτς να απομακρύνει δύσκολα.

16′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, την οποία αντικρίζει ο Μπιανκόνι που βρήκε με τον αγκώνα τον Έμπερτ.

15:48 Ημίχρονο στα ματς που έκαναν σέντρα στις 15:00. Δόξα Δράμας-Τρίκαλα 1-0, Καραϊσκάκης Άρτας-Παναχαϊκή 0-0, Εργοτέλης-Χανιά 0-0.

23′ Φτάσαμε στα μισά του πρώτου μέρους, με την Ξάνθη να πατά καλύτερα ως τώρα και να έχει και τις δύο μοναδικές καθαρές ευκαιρίες του ματς, χωρίς να έχει απειληθεί.

27′ Ο Τάτος βρίσκεται πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ας ελπίσουμε να καταφέρει να συνεχίσει στο ματς.

29′ Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Τάτος και έτσι έχουμε την πρώτη -αναγκαστική- αλλαγή για τον ΑΟΞ με τον Μυστακίδη να περνά στη θέση του.

35′ Δέκα λεπτά ακόμα για το πρώτο μέρος, με το ματς να έχει χάσει το ρυθμό του, εδώ και κάτι παραπάνω από ένα δεκάλεπτο.

40′ Έχει ξεκινήσει κι ένα ψιλόβροχο  στα Πηγάδια.

43′ Να μια αξιόλογη στιγμή μετά από ώρα, με τον Στογιάνοβιτς να διώχνει σε κόρνερ την κεφαλιά του Έμπερτ μετά τη σέντρα του Κέβιν.

44′ Πέναλτι για την Ξάνθη!

Ο ρέφερι υποδεικνύει την άσπρη βούλα για μαρκάρισμα του Μύγα στον Τζούρμαν.

45+1′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!

Ο Στογιάνοβιτς απόκρουσε την εκτέλεση του Έμπερτ, όμως στην επαναφορά ο Γερμανός σκόραρε με προβολή για το 1-0.

45+2′ Νεύρα στο ματς τώρα για ένα σκληρό μαρκάρισμα του Μεχία στον Μυστακίδη, ο οποίος έχει χτυπήσει στο κεφάλι.

45+4′ Νέα δυνατό μαρκάρισμα του Μύγα στον Κέβιν, που του αποφέρει και κίτρινη κάρτα.

16:21 Ημίχρονο στο ματς!

16:30 Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΑΟΞ που έχασε δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στη συνέχεια με τον τραυματισμό του Τάτου και με μια αναταραχή που επικράτησε στην κερκίδα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε δραματικά, κάτι που σαφώς ευνόησε τον Λεβαδειακό, μέχρι να φτάσουμε στο 44ο λεπτό όταν και ήρθε το πέναλτι με το οποίο ουσιαστικά σκόραρε ο Έμπερτ για το 1-0. Απολύτως δίκαια μπροστά στο σκορ ο ΑΟΞ στην ανάπαυλα.

16:38 Οι δύο ομάδες επιστρέφουν στον αγωνιστικό χώρο.

16:39 Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο!

47′ Να σημειωθεί πως ο Έμπερτ έκανε το καλύτερο δώρο στον εαυτό του, σκοράροντας ανήμερα των γενεθλίων του.

49′ Απίστευτη διπλή χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Σιατραβάνης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά μέσα από την περιοχή, ο Σχρόιγεν έκανε την κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά, εξ επαφής, από το μισό μέτρο ο Μυστακίδης έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

50′ Όσο για την αναταραχή που προαναφέραμε, στα μισά του πρώτου μέρους κατόπιν υπόδειξης και του παρατηρητή του αγώνα, η Αστυνομία ζήτησε από φίλους του ΑΟΞ που βρισκόταν στις κερκίδες, να βγουν από το γήπεδο. Μεταξύ τους γονείς με μικρά παιδιά….

55′ Καλή στιγμή για τον Λεβαδειακό, η πρώτη του αξιοσημείωτη στον αγώνα, με τον Νίκα να πατά περιοχή από τα αριστερά, όμως το σουτ που επιχείρησε να μην βρίσκει στόχο.

58′ Υποψία ευκαιρίας για τον Λεβαδειακό με τον Μεχία να βρίσκει τον Μύγα στη πλάτη της άμυνας και τον Ίζο να αποκρούει το χλιαρό πλασέ του και στη συνέχεια να κερδίζει και το φάουλ.

60′ Διπλή αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Μαρίνος αντί Κονέ και Νίλι αντί Παναγιώτου.

61′ Σουτ του Πολέτο έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ, χωρίς να ανησυχήσει ο Ίζο.

16:55 Έληξαν τα ματς που ξεκίνησαν στις 15:00. Καραϊσκάκης Άρτας-Παναχαϊκή 0-0, Δόξα Δράμας-Τρίκαλα 1-0 και Εργοτέλης-Χανιά 0-1 με γκολ του Δημητριάδη στο 90+2′, ο οποίος αποβλήθηκε κιόλας, οπότε χάνει και το ματς με την Ξάνθη.

64′ Νέα ένταση στο ματς για μια αψιμαχία, σε ένα κερδισμένο φάουλ της Ξάνθης, μπροστά στον πάγκο της.

66′ Διπλή αλλαγή για τον ΑΟΞ. Μυστακίδης και Σχρόιγεν αφήνουν τη θέση τους σε Θανάση Παπάζογλου και Μικελτάτζε.

67′ Ο Μυστακίδης είδε και κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση.

67′ Τρίτη αλλαγή για τον Λεβαδειακό με τον Μυτίδη να αντικαθιστά τον Μύγα.

69′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη με την κεφαλιά του Θανάση Παπάζογλου μετά τη σέντρα του Κέβιν να περνά άουτ.

72′ Πρώτη κίτρινη σε παίκτη της Ξάνθης και συγκεκριμένα στον Έμπερτ.

74′ Κλείνει τις αλλαγές του ο Λεβαδειακός με τον Νίλι να περνά στη θέση του Νίκα και τον Τζιώρα σε αυτή του Μπιανκόνι.

75′ Τελευταίο τέταρτο στο ματς, με την Ξάνθη να διατηρεί το υπέρ της 1-0, να μην έχει απειληθεί σε μεγάλο βαθμό από τον Λεβαδειακό, ο οποίος παίζει καλύτερα στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, αλλά και να μην έχει καθαρίσει το ματς με ένα δεύτερο γκολ.

76′ Δεν απομακρύνθηκε σωστά η μπάλα από την άμυνα της Ξάνθης με την μπάλα να φτάνει στον Πολέτο ο οποίος σούταρε, στην κίνηση, άστοχα. Επικίνδυνη στιγμή για τους φιλοξενούμενους, θέλει προσοχή το ματς.

80′ Τελευταίο δεκάλεπτο στο παιχνίδι.

87′ Σε λίγο συμπληρώνουμε τα 90′. Έμεινε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο προσωρινά ο Ίζο, αλλά δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

89′ Νέα διακοπή στο αμτς. Είχε μείνει πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Έμπερτ, οι παίκτες του Λεβαδειακού δεν έβγαλαν τη μπάλα εκτός , με τον ρέφερι να σταματά το ματς στη συνέχεια, απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Λεβαδειακού.

90′ Αποβλήθηκε από τον πάγκο του Λεβαδειακού με κόκκινη κάρτα ο κ. Μπακόλας.

90′ Έξι λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

90+2′ Κλείνει τις αλλαγές του και ο ΑΟΞ, με τον Παντελιάδη να περνά στη θέση του Έμπερτ.

90+4′ Φάουλ του Νίλι, γυριστή κεφαλιά του Πολέτο, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Ίζο.

17:31 Τέλος! Σπουδαία, σημαντική, δίκαιη νίκη για την Ξάνθη επί του Λεβαδειακού με 1-0!

17:34 Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ της αναμέτρησης.

17:48 Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής και πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία.

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! Καλό απόγευμα!

Share it