Search

“Κέρασε” τρίποντο ο Έμπερτ! Πάτησε Λεβαδειακό και βλέπει κορυφή ο ψυχωμένος ΑΟΞ

Χάρις το τέρμα του εορτάζων Πάτρικ Έμπερτ στο φινάλε του πρώτου μέρους ο ψυχωμένος ΑΟΞ ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα της Θράκης που πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα υπόλοιπα αποτελέσματα και να μειώσει την απόσταση απο την κορυφή στο -2.

Οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον σκόρερ στη φάση του γκολ και δοκάρι με τον Σχρόιεν στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Αυτή ήταν η 5η εντός έδρας νίκη και 7η συνολικά για τον ΑΟΞ που έφτασε στους 26 βαθμούς στον σχετικό πίνακα, ενώ ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι στο γήπεδο Περιβολίων με τα Χανιά την Κυριακή (14:45).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΔΩ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), με α’ βοηθό τον Τυραικίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Δέλλιο (ΕΠΣ Πέλλας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Π. Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Γκαρσία, Τζούρμαν, Παπάζογλου Τ., Δημούτσος, Θυμιάνης, Σχρόιεν (66′ Μικελτάτζε), Σιατραβάνης, Έμπερτ (92′ Παντελιάδης), Τάτος (29′ λ.τρ. Μυστακίδης 66′ Παπάζογλου Θ.).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο):  Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος, Τζημόπουλος, Μύγας (67′ Μυτίδης), Παναγιώτου (60′ Νίλι), Καραχάλιος, Νίκας (74′ Συμελίδης), Μεχία, Κονέ (60′ Μαρίνος), Πολέτο, Μπιανκόνι (74′ Τζιώρας).

Share it