Search

Απέναντι στον Ζαγοράκη για την Προεδρία της ΕΠΟ ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας! Οι υποψήφιοι για την Επιτροπή Ελέγχου & Συμμόρφωσης

Δεν θα είναι “one man show” τελικά οι εκλογές της ΕΠΟ, καθώς ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα έχει αντίπαλο στη διαδικασία. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας, αποφάσισε να διεκδικήσει το χρίσμα στις εκλογές της 27ης Μαρτίου και να τεθεί αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 και νυν Ευρωβουλευτή της Ν.Δ., ο οποίος παρουσιάζεται ως μια υποψηφιότητα κοινής αποδοχής για το “αύριο” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κύριος Νίκας επανεξελέγη πρόεδρος στην Ένωσή του τον Δεκέμβριο του 2019 χωρίς να έχει αντίπαλο στις εκλογές, ενώ κατείχε την θέση από το 2016. Είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την ΕΠΣ Βοιωτίας εδώ και περίπου δυο δεκαετίες και είναι προϊστάμενος στο Πταισματοδικείο Λιβαδειάς. Επειδή πρόκειται για υποψηφιότητα της τελευταίας στιγμής, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα την δυναμική του και ποιες Ενώσεις τον υποστηρίζουν. Μια και ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που τονίζουν πως οι 50 απο τις συνολικά 54 Ενώσεις στηρίζουν την υποψηφιότητα Ζαγοράκη.

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν γίνει γνωστά και τα 17 ονόματα που διεκδικούν 11 θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Εξάλλου, συνεδρίασε χθες (16/3) η Εκτελεστική Επιτροπή κι έλαβε αποφάσεις: Ενόψει της Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 27 Μαρτίου, υπέδειξε τους υποψηφίους για τη συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης (άρθρο 44 του Καταστατικού), καθώς επίσης και τους υποψηφίους Πρακτικογράφους (3) και Ψηφολέκτες (3).

Αναλυτικά:

“Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κι έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις: Ενόψει της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ της 27ης Μαρτίου 2021 υπέδειξε τους υποψηφίους για τη συγκρότηση της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης (άρθρο 44 του Καταστατικού), καθώς επίσης και τους υποψηφίους Πρακτικογράφους (3) και Ψηφολέκτες (3).

Υποψήφιοι για την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης:

Πρόεδρος:

ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Αναπλ. πρόεδρος:

ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ / ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ

Μέλη:

ΠΑΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ / ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ / ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΦΕΡΓΑΔΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ / ΕΠΣ ΧΙΟΥ

ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ / ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ / ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Αναπληρωματικά μέλη:

ΓΑΛΑΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ / ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΣΟΥΠΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ / ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΣΗΜΩΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ / ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Υποψήφιοι για τις θέσεις των Πρακτικογράφων:

ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ/ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ/ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ/ ΕΠΣ ΧΙΟΥ

Υποψήφιοι για τις θέσεις των Ψηφολεκτών:

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΒΒΑΣ / ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ / ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ / ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Κατόπιν συζήτησης για το θέμα των διατάξεων του Σχεδίου Νόμου του Υφυπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, οι παρατηρήσεις της Νομικής Υπηρεσίας της Ε.Π.Ο. θα αποσταλούν στις FIFA &UEFA”.

Share it