Search

Ανάμεσα στους 11+6 υποψήφιους για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Μ. Γαβριηλίδης!

Στα πρόσωπα που θα θέσουν υποψηφιότητα για τις 11 θέσεις των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις εκλογές της 27ης Μαρτίου αναφέρεται δημοσίευμα της Live Sport.

Σύμφωνα με αυτό, υποψήφιοι θα είναι οι Π. Δημητρίου, Τ. Παπαχρήστο, Αγγ. Δανιήλ, Κλ. Τζαφέρη. Κ. Φύτρα, Λ. Θωμαϊδη, Στ. Αντωνίου. Γ. Χατζησαρόγλου, Δ. Μπουχλαριώτη, Δ. Κουπτσίδη και  ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως υπήρξαν και έξι νέες υποψηφιότητες για μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που έρχονται απο Ενώσεις που “επηρεάζονται” απο τον Ολυμπιακό, αυτοί ειναι οι Παντελής Καφές (υποδεικνύεται από την ΕΠΣ Λασιθίου), ο Άγγελος Χαριστέας (υποδεικνύεται από την ΕΠΣ Κέρκυρας), ο Γιώργος Ανατολάκης (πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά), ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (υποδεικνύεται από την ΕΠΣ Ρεθύμνου), ο Κώστας Κωνσταντινίδης (πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων) και η Βίκυ Δημητρακοπούλου (είναι γυναίκα του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας, Άρη Κουλούρη) διεκδικούν μια θέση.

Υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι συνολικά 17:

-11 μέλη προερχόμενα από τις Ενώσεις
-4 μέλη προερχόμενα από την Super League, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της λίγκας (αυτή τη στιγμή οι τέσσερις είναι οι Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Μ. Γκαγκάτσης και Τ. Αγραφιώτης)
-1 μέλος ο πρόεδρος της Super League 2 / Football League (Λεουτσάκος)
-και ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων εξέπνευσε το βράδυ της Τρίτης (16/3) ενώ στις 21/3 θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων από την εκλογική επιτροπή.

Share it