Search

Δεβετζή: «Με άρπαξε από τον λαιμό και με κόλλησε στη ντουλάπα»

Για τα φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του αθλητισμού αλλά και για προσωπικά της βιώματα μίλησε η «ασημένια» Ολυμπιονίκης του τριπλούν Πηγή Δεβετζή από τον Έβρο, κάνοντας μάλιστα μια αποκάλυψη για έναν πρώην σύντροφό της. Όπως είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» του Mega, η ίδια έχει βιώσει λεκτική βία από πρώην σύντροφό της, τον οποίο μάλιστα έφτασε σε σημείο να χτυπήσει για να προστατέψει τον εαυτό της.

«Πήγε να με χτυπήσει, με έπιασε από τον λαιμό και με κόλλησε σε μια ντουλάπα. Και εκεί μου γύρισε το μυαλό. Έφυγα την ίδια μέρα» υποστήριξε η πρώην πρωταθλήτρια. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Δεβετζή που κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, δήλωσε ότι δεν υπέστη ποτέ σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του αθλητισμού.

«Όχι ότι δεν γίνονται, και σε όλους του χώρους. Πεσίματα πάρα πολλά στον χώρο του αθλητισμού. Αλλά δεν έτυχε να φτάσω στο σημείο να αισθανθώ την πίεση ότι πρέπει να κάνω κάτι για να πετύχω κάτι παραπάνω.

Αν βγω και πω ονόματα μπορεί να κλείσω πολλά σπίτια από ανθρώπους που έφαγα πολύ μπούλινγκ και φλερτ πιο έντονο. Ήμουν πολύ δυνατό παιδί και αντιδραστικό ώστε να αφήσω κάποιον να θίξει την αξιοπρέπειά μου», ανέφερε.

Share it