Search

Ώρα κληρώσεων σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας!

Η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε χθες, με τον Ολυμπιακό να τερματίζει και πάλι στην κορυφή.

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα play-off ήταν ήδη γνωστές εδώ και καιρό, με τους Άρη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης να συμπληρώνουν το παζλ.

Από την άλλη στα play-out θα αγωνιστούν Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος, Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ και ΑΕΛ, με την μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού να αναμένεται συναρπαστική.

Οι κληρώσεις των δύο μίνι Πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθούν σε λίγες ώρες, με την αρχή να γίνεται με την κλήρωση των Play-Off στις 18:30 και την κλήρωση των Play-Out να παίρνει σειρά στις 19:15.

Αύριο η κλήρωση των Ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

Την Τρίτη 16/3 θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των Ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου το παρόν θα δώσουν ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η διαδικασία είχε οριστεί αρχικά να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 του μηνός, ωστόσο λόγω των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και επειδή η κλήρωση αυτή τη φορά θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων, άλλαξε ημερομηνία.

Η κλήρωση θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα μεταδοθεί με live stream από την επίσημη σελίδα της ΕΠΟ.

Share it