Search

Κέρδισε τον Παναιτωλικό και παραιτήθηκε απο τον πάγκο του Απόλλωνα ο Παράσχος!

Ο Απόλλων νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό, όμως ο μέχρι πρότινος προπονητής Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα πως δεν θα συνεχίσει άλλο στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο έμπειρος τεχνικός τα έχει με τη διοίκηση της ομάδας, αφού ήταν κάθετα αντίθετος με την απομάκρυνση του Γιώργου Κασναφέρη ο οποίος ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον στήριζαν, ενώ την ίδια ώρα ήταν εκνευρισμένος με τα όσα ακούγονταν και γνώριζε ο ίδιος πως εάν ο Απόλλων δεν κέρδιζε τον Παναιτωλικό τότε θα αποτελούσε παρελθόν. Προφανώς, ο Παράσχος θεώρησε ειδικά το τελευταίο ασέβεια προς το πρόσωπό του, αλλά και το ότι δεν εκτιμήθηκε η προσφορά του στη φετινή πολύ δύσκολη σεζόν που έσωσε σχετικά εύκολα την Ελαφρά Ταξιαρχία, με τον έμπειρο κόουτς να μην μιλάει με ούτε έναν άνθρωπο της διοίκησης μετά το «αντίο» στους ποδοσφαιριστές!

Οι ποδοσφαιριστές μετά την ανακοίνωση της απόφασης αυτής από τον Γιώργο Παράσχο βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού άπαντες στα αποδυτήρια τρέφουν μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του!

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Απόλλωνα Σμύρνης εμφανίζονται εκνευρισμένοι, καθώς θεωρούν πως η συμπεριφορά του Γιώργου Παράσχου και το γεγονός πως έμαθαν ουσιαστικά από τους παίκτες την απόφαση του έμπειρου τεχνικού. Οπως μεταφέρουν από τον οργανισμό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ο Παράσχος επέλεξε να μην το μεταφέρει σε κάποιον εκ των διοικούντων που ήταν στο γήπεδο, κυρίως ο ισχυρός άνδρας Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, αλλά το είπε μόνο στους παίκτες, όπου μεταξύ άλλων άφησε και αιχμές, πως π.χ. η διοίκηση δεν ήταν κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα στις «μεγάλες» νίκες που πήρε στη χρονιά. Κάτι που αντικρούεται από τα υψηλά κλιμάκια του Απόλλωνα, καθώς στέκονται στα έξτρα πριμ που δόθηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά από κρίσιμες εκτός έδρας επιτυχίες της.  Παράλληλα από τη Ριζούπολη στέκονται στο ότι η ομάδα ναι μεν έχει απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη όμως δεν έχει διασφαλιστεί μαθηματικά και κινδυνεύει ακόμη, άρα θεωρούν πως ο Παράσχος την εγκατέλειψε ενώ δίνει ακόμη μία «μάχη», κάτι που επίσης ΄τους ενόχλησε πολύ. Μάλιστα «χρεώνουν» την απόφασή του στην πρόσφατη αποπομπή του Γιώργου Κασναφέρη από την ομάδα, με την οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Share it